Sport

Simona Halep vrea să mai joace câțiva ani

Simona Halep (29 de ani, locul 13 WTA) a revenit în România după ce a participat la US Open, turneu în care a ajuns până în faza optimilor de finală. Ea a declarat că e mulțumită de parcursul său la Flushing Meadows, turneu în care a intrat după câteva luni de absență forțată, în care accidentările musculare nu i-au dat pace.

Mulțumită de ce face
„Consider că a fost o deplasare destul de bună, am făcut câteva meciuri bune, am jucat un tenis decent, chiar dacă în ultimul meci aș fi putut face mai mult. Sunt mul­țu­mită de ceea ce am făcut, mai ales după o pauză atât de lungă.Fizic, sunt bine, nu mai am nici o accidentare, însă sunt foarte obosită după acest drum. Voi avea câteva zile de pauză și voi continua an­tre­na­men­tele. Nu vreau să forțez acum, după ce am revenit, am avut o perioadă lungă în care nu am jucat și corpul trebuie să se adap­te­ze încet”, a spus Halep.
Fostul lider mondial a dezvăluit că va par­ti­ci­pa la Indian Wells 2021, turneu progra­mat între 4 și 17 octombrie în California: „În mod normal merg la Indian Wells.A fost un an bun, cu evenimente plăcute, faptul că mi-am revenit deși nu prea credeam că voi putea juca anul acesta e un semn bun. Faptul că încă pot juca la un nivel ridicat este alt lucru pozitiv. Mă bucur de tenis de acum înainte, tot ce o să mai vină e un bonus.Îmi doresc să mai joc câțiva ani la cel mai înalt nivel. Anul acesta m-au oprit acci­den­tările, este foarte greu să-ți revii după o ruptură sau o accidentare gravă”, a de­cla­rat Simona Halep.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura