Simona Halep va participa la Transylvania Open

Aflată acum pe locul 11 în clasamentul WTA, Simona Halep (foto) a confirmat participarea la tur­neul Transylvania Open care va avea loc în octombrie.
Cluj-Napoca va găzdui în perioada 23-31 octombrie al doilea turneu WTA din acest an, după ce Winners Open s-a desfăşurat în luna august. Cluj-Napoca este singurul oraş din Europa care deţine două licenţe WTA. La turneul din octombrie vor fi puse în joc 280 de puncte WTA şi premii de 235.238 de dolari.
„Ultima dată când am văzut-o pe Simona la Cluj, pe terenul de joc, alături de fani, a fost în 2019, la Sports Festival. Ne bucurăm că a reuşit să îşi revină după accidentări şi abia aşteptăm să o primim acasă aşa cum se cuvine, cu tribuna plină. Se anunţă deja o competiţie acerbă în octombrie, la Cluj. Transylvania Open este ultimul turneu îna­inte de WTA Finals, aşa că vom avea cu siguranţă un tablou foarte puternic!”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul tur­neului Tran­syl­vania Open.
Biletele pentru Transyl­vania Open WTA250 vor fi puse în vânzare la înce­putul lunii octombrie, iar numărul lor va fi decis în funcţie de reglementările legale în vigoare la data respectivă. Meciurile se vor juca în BT Arena, pe hard, iar competiţia va în­cepe cu două zile de calificări. În cadrul turneului vor concura 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu.
Simona Halep (care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie) a participat în acest an la doar nouă turnee, dintre care la trei a abandonat, cele mai bune rezultate fiind sferturile de la Australian Open şi semifinala de la Stuttgart.
Fostul lider mondial va mai evolua până la Transylvania Open şi la turneele de la Indian Wells (6-17 octombrie), respectiv Kremlin Cup, de la Moscova (18-24 octombrie).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.