Simona Halep va juca în luna august la Praga

23 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Numărul doi mondial, Simona Halep (foto), a anunţat că va participa la turneul WTA pe zgură de la Praga, între 10 şi 16 august, potrivit unui comunicat postat de organizatori pe site-ul competiţiei.
„Salut pe toată lumea, aştept cu nerăbdare să particip la turneul din magnificul oraş Praga, să ne întâlnim în luna august“, a declarat Halep, dublă câştigătoare de Mare Şlem, la Roland Garros în 2018 şi Wimbledon în 2019.

Jucătoarea a confirmat la mijlocul acestei lunii şi participarea la turneul de la Palermo, care va începe pe 3 august, tot pe zgură, turneu care va consemna reluarea circuitului WTA iar prezenţa româncei la aceste două turnee întăreşte temerile că ea nu va participa la turneul US Open, de la finalul lunii august, care se joacă pe hard.
Halep s-a arătat reticentă în privinţa ideii de a participa la turneul de Mare Şlem de la Flushing Meadows (New York), din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.
WTA, circuit suspendat pe 8 martie, a adăugat două noi evenimente în calendar, turneul de la Praga şi cel de la Lexington (Kentucky), care va avea loc între 10 şi 17 august. La turneul de la Praga va evolua şi jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, finalistă în 2014 la Wimbledon, care a primit un wildcard.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Echipele româneşti, în Cupele Europene de handbal

Federaţia Europeană de Handbal a decis, pe baza clasamentelor naţionale, distribuţia echipelor de club pentru viitoarele ediţii ale Cupelor Europene.

Jiul Petroşani va reprezenta judeţul şi în Cupa României

Reprezentanţii echipelor calificate în sferturile de finală ale Cupei României - etapa judeţeană au participat la videoconferinţa iniţiată de Asociaţia...

Viorel Sălan: „Am extins recunoaşterea meritelor pentru întregul sistem de apărare naţională”

În interviul acordat cotidianului nostru, senatorul PSD de Hunedoara, Viorel Sălan (foto), iniţiator al unei legi reparatorii pentru cadrele militare,...

Închide