Simona Halep va juca în luna august la Praga

Numărul doi mondial, Simona Halep (foto), a anunţat că va participa la turneul WTA pe zgură de la Praga, între 10 şi 16 august, potrivit unui comunicat postat de organizatori pe site-ul competiţiei.
„Salut pe toată lumea, aştept cu nerăbdare să particip la turneul din magnificul oraş Praga, să ne întâlnim în luna august“, a declarat Halep, dublă câştigătoare de Mare Şlem, la Roland Garros în 2018 şi Wimbledon în 2019.

Jucătoarea a confirmat la mijlocul acestei lunii şi participarea la turneul de la Palermo, care va începe pe 3 august, tot pe zgură, turneu care va consemna reluarea circuitului WTA iar prezenţa româncei la aceste două turnee întăreşte temerile că ea nu va participa la turneul US Open, de la finalul lunii august, care se joacă pe hard.
Halep s-a arătat reticentă în privinţa ideii de a participa la turneul de Mare Şlem de la Flushing Meadows (New York), din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.
WTA, circuit suspendat pe 8 martie, a adăugat două noi evenimente în calendar, turneul de la Praga şi cel de la Lexington (Kentucky), care va avea loc între 10 şi 17 august. La turneul de la Praga va evolua şi jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, finalistă în 2014 la Wimbledon, care a primit un wildcard.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.