Simona Halep revine în echipa de Fed Cup

De abia s-a anunțat schimbarea căpitanului nejucător la echipa feminină de tenis de câmp,(Florin Segărceanu s-a retras și a predat ștafeta  jucătoarei Monica Niculescu) că apar și surprizele.

Simona Halep și-a anunțat revenirea în echipa de FED Cup a României pe care  România o va disputa în 16-17 aprilie contra Italiei, în barajul de menținere în grupa mondială. Anunțul numărului 3 WTA este unul neașteptat deoarece  Simona anunțase  încă de anul trecut că se va concentra în acest sezon  pe Jocurile Olimpice, Însă aceasta a declarat:

„O să joc la Fed Cup! Visez să câștig acest turneu. Am spus anul trecut că nu o să joc la Fed Cup, dar nejucând luna aceasta nimic și deloc, am avut timp să mă recuperez și vreau să spun că o să joc Fed Cup. Mereu am jucat cu sufletul, mă bucură cel mai mult că am șansa să joc din nou, să merg acolo (la Cluj Napoca)  și să câștig niște puncte pentru România”.

Este așteptată și decizia celeilate  sportive din România, Sorana Cîrstea care  s-a retras inițial din echipa de Fed Cup dar este posibil ca prietena ei Monica Niculescu, noul căpitan nejucător al formației, să o convingă  și Sorana revină în echipa națională pentru întâlnirea cu Italia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turneul 2 play-off al Ligii I de futsal

Liga I de fotbal în sală programează de mâine până luni, la Miercurea Ciuc, al doilea turneu din play-off. La finele lui

Fotbal Liga a III-a. Partide interesante pentru echipele din județ

Reluat  în urmă cu o săptămână campionatul din Liga III-a de fotbal continuă  cu partidele din etapa cu numărul 12. În seria

Comunicat de presă. „Problema asigurării agentului termic în locuinţele şi instituţiile publice din municipiul Deva nu a fost generată de Consiliul Judeţean Hunedoara”

Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara a transmis miercuri, 17 martie 2021, un comunicat de presă politic prin care prefectul judeţului

Închide