Simona Halep ratează sezonul de vară

Simona Halep (foto) a fost nevoită să abandoneze în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 1.577.613 de euro, din cauza problemelor la gamba piciorului stâng. Jucătoarea din România, numărul trei mondial, nu a mai putut să joace din cauza durerilor acute, survenite brusc, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30, după 57 de minute. Halep a părăsit terenul ajutată de adversara din acest meci, Angelique Kerber, de antrenorul Darren Cahill şi de Monica Niculescu, căpitanul echipei României pentru Billie Jean King Cup.
Simona Halep a anunţat pe Twitter că a suferit o ruptură musculară la gamba stân­gă, motiv pentru care a fost nevoită să abandoneze în meciul cu germanca An­gelique Kerber.
„Din nefericire, testul cu ultrasunete a ară­tat că am ruptură musculară la gamba stân­gă. Voi face un RMN mâine pentru a înţe­lege gravitatea accidentării, însă în acest mo­ment nu ştim care va fi timpul de recu­pe­rare. Sunt foarte dezamăgită să pă­ră­sesc în acest fel turneul de la Roma”, a afirmat Halep. ”Voi face totul pentru a trata această accidentare şi a reveni cât mai repede posibil. Va mulţumesc mult pentru sus­ţinere şi vă voi ţine la la curent cu evo­luţia stării de sănătate”, a mai spus Simona Halep.
Având în vedere diagnosticul preliminar în cazul său, Halep riscă să rateze turneul de la Roland Garros, care va debuta pe 30 mai.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare