Simeria şi Brad ies din carantină!

Primarul Simeriei, Iulius Bedea (foto), a anun­ţat, ieri că oraşul iese din carantină astăzi la ora 8. “Conform ultimelor discuţii cu Direcţia de Sănătate Publică şi Prefectura Judeţului Hunedoara, în oraşul Simeria va în­ceta măsura carantinării zonale înce­pând cu ziua de marţi 13 aprilie 2021 ora 8.00.Începând de marţi 13 aprilie 2021, ora 8.00 revenim la măsurile generale im­puse de starea de alertă instituită la nivel naţional.
Totodată, vaccinurile vor sosi la centrul de vaccinare în data de 19 aprilie, astfel că pe data de 20 va începe vaccinarea la Par­cul de Afaceri Simeria. De îndată ce vom primi informaţii noi le vom face publice! Mul­ţumesc pentru înţelegere cetăţenilor oraşului Simeria că au respectat regulile impuse în această perioadă”, a spus primarul Iulius Bedea.
Directorul executiv al DSP Hunedoara, Sebastian Mezei a declarat că astăzi, atât Simeria, cât şi municiopiul Brad ies din carantină, Ţcu rezerva că scopul caran­tinării NU a fost atoins”. “Avem avizul INSP, cele două oraşe, Brad şi Simeria sunt scoa­se din carantină de marţi (n.r.-astăzi), deşi nu au atins scopul acestei măsuri, de a avea o incidenţă sub media pe ţară”, a de­clarat Sebastian Mezei, directorul DSP Hu­ne­doara. Incidenţa îmbolnăvirilor de Covid era ieri, în Brad de 5,69 la mia de locuitori, iar la Simeria de 4,94 la mia de locuitori. Media pe ţară era ieri de 3,69.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare