Siegfried Mureşan: Bani pentru Valea Jiului din Fondul de Globalizare

23 octombrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05-pmpÎntr-o conferinţă de presă, susţinută la PMP Petroşani, europarlamentarul Siegfried Mureşan a declarat că va încerca să ajute Valea Jiului prin accesarea Fondului European de Ajustare la Globalizare.
„Este vorba de bani pentru crearea de locuri de muncă, bani ce vor fi injectaţi direct în sectorul privat, pentru înfiinţare de noi locuri de muncă. Siegfried Mureşan a implementat acest model, deja în urmă cu doi ani de zile, la Câmpia Turzii”, a afirmat senatorul PMP Haralambie Vochiţoiu. „Pot fi ajutaţi cu sume din acest fond dacă şi-au pierdut locul mai mult de 500 de persoane într-o perioadă mai mică de şase luni de zile. Cred că Valea Jiului este eligibilă pentru ajutor din Fondul European de Ajustare la Globalizare şi voi începe demersurile la Parlamentul European şi Comisia Europeană pentru ca Valea Jiului să fie ajutată, aşa cum am ajutat şi combinatul de la Câmpia Turzii”, a declarat în conferinţa de presă europarlamentarul PMP Siegfried Mureşan.
Senatorul Vochiţoiu a mai declarat că Mureşan a fost impresionat de modul cum funcţionează acum organizaţia judeţeană a PMP, după unificarea dintre PMP şi UNPR. (S. Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au mers după puncte dar s-au întors cu goluri în traistă

CNS Cetate Deva a rămas cu zero puncte cucerite din deplasare în acest sezon, fiind învinsă şi la Reşiţa, scor...

Aplicaţia săptămânii: Scanbot

Dacă aveţi nevoie să scanaţi documente sau imagini şi nu aveţi la îndemână un scanner, aplicaţia Scanbot vă poate transforma...

Comunicat de presă. Mai mulţi români în clasa de mijloc!

Partidul Social Democrat a lansat Programul Economic pentru  perioada 2016 – 2020. În următorii ani, PSD îşi propune să sporească...

Închide