Siegfried Mureşan: Bani pentru Valea Jiului din Fondul de Globalizare

05-pmpÎntr-o conferinţă de presă, susţinută la PMP Petroşani, europarlamentarul Siegfried Mureşan a declarat că va încerca să ajute Valea Jiului prin accesarea Fondului European de Ajustare la Globalizare.
„Este vorba de bani pentru crearea de locuri de muncă, bani ce vor fi injectaţi direct în sectorul privat, pentru înfiinţare de noi locuri de muncă. Siegfried Mureşan a implementat acest model, deja în urmă cu doi ani de zile, la Câmpia Turzii”, a afirmat senatorul PMP Haralambie Vochiţoiu. „Pot fi ajutaţi cu sume din acest fond dacă şi-au pierdut locul mai mult de 500 de persoane într-o perioadă mai mică de şase luni de zile. Cred că Valea Jiului este eligibilă pentru ajutor din Fondul European de Ajustare la Globalizare şi voi începe demersurile la Parlamentul European şi Comisia Europeană pentru ca Valea Jiului să fie ajutată, aşa cum am ajutat şi combinatul de la Câmpia Turzii”, a declarat în conferinţa de presă europarlamentarul PMP Siegfried Mureşan.
Senatorul Vochiţoiu a mai declarat că Mureşan a fost impresionat de modul cum funcţionează acum organizaţia judeţeană a PMP, după unificarea dintre PMP şi UNPR. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare