Siderurgiştii nu se înghesuie la disponibilizãri

Doar 40 de siderurgişti de la ArcelorMittal Hunedoara s-au înscris pe listele pentru disponibilizări, termenul până la care mai pot face acest lucru fiind 15 septembrie.
Potrivit unor surse din cadrul combinatului siderurgic de la Hunedoara, numărul celor care ar trebui să plece din societate cu ocazia acestor disponibilizări voluntare ar trebui să fie de 200 de persoane. Plecările sunt voluntare, iar conducerea unităţii şi-a rezervat dreptul, fără să-şi motiveze interdicţia, să nu permită unora dintre salariaţi să se înscrie pe lista cu disponibilizaţi. Aceştia vor încasa între cinci şi 18 salarii compensatorii, plus o sumă fixă, cuprinsă între 15.000 lei şi 19.000 de lei, în funcţie de vechimea acumulată. Sumele sunt mai mici decât în 2009, când din nou, au plecat câteva sute de siderurgişti, atunci, oamenii beneficiind de 24 de salarii compensatorii. În prezent, la ArcelorMittal Hunedoara mai lucrează aproximativ 800 de angajaţi. (S. Popa)

2 comentarii la „Siderurgiştii nu se înghesuie la disponibilizãri

 • 6 septembrie 2012 la 18:48
  Permalink

  Baiiiiiiiiiiii… astia de la birouri chiar nu va lasati pana nu inchideti combinatul si aruncati cheia.
  Plecati dracului acasa ca voi sunteti destepti si va gasiti servici sa lasati putinii oameni care au mai ramas sa castige si ei o pituta ca de paine intreaga nu incape vorba ca voi sugeti singele…

 • 6 septembrie 2012 la 19:18
  Permalink

  pai si nu sunt destui 40 oameni?!?!? cum sa dea afara 200 oameni?!?! e enorm de mult!!! asta inseamna ca se inchide vreo sectie din cele 3 ramase sau altfel nu are cum sa dea asa multi afara!!! huooooo hotiii huooooooo moarte hotilor moarte hotilor!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Criminalul minor a fost arestat preventiv

Tânărul de 17 ani, care în urmă cu câteva zile a omorât în bătaie un bărbat din municipiul Vulcan, a...

Ilie Botgros: „N-am legãturã cu furturile”

Potrivit unor surse, fostul primar al Aninoasei, Ilie Botgros (foto) (PDL) ar avea legătură cu dispariţia unor bunuri ce aparţineau...

Şoimii „zboarã“ bine acasã

Şoimul Băiţa a obţinut prima victorie în faţa propriilor suporteri, în actualul sezon al Ligii a IV-a, 3-1 cu Dacia...

Închide