Şi Vatra Românească s-a alăturat lui Florin Oancea

Sorina Popa

Ieri, conferinţa de presă de la PNL Deva a fost susţinută de Florin Oancea (foto stânga), candidatul PNL pentru Primăria Deva şi Lucian Stanciu (foto dreapta), preşedintele de la Vatra Românească, filiala Hunedoara.
„Mergând pe această idee, a unităţii, mă bucur că Lucian Stanciu, după ce s-a consultat cu colegii, a luat decizia să mă susţină pentru funcţia de primar al municipiului Deva. Pentru mine este o mare bucurie. Iată că efortul meu şi al colegilor a dat roade. Faptul că am reuşit să comunicăm cu atât de mulţi oameni în această perioadă este foarte important. În perioada următoare ne vom intensifica activităţile, munca pe care am început-o în urmă cu patru luni va da roade, iar în 5 noiembrie sunt sigur că voi fi primarul Devei”, a declarat Florin Oancea, candidatul PNL pentru Primăria Deva.
„Am avut o analiză, cu colegii, a tuturor candidaţilor. Ne-am decis să-l susţinem pe Florin Oancea, am considerat că el reprezintă alegerea potrivită pentru municipiul Deva. Apoi, după cum se ştie, dată fiind factura de Dreapta a Uniunii Vatra Românească, am spus că vom sprijini candidatul partidului care are în titulatură cuvântul naţional. Deci, sprijin candidatul PNL. Am avut câteva întâlniri cu Florin Oancea. Suntem convinşi că el este alegerea potrivită. Din altă perspectivă, avem două proiecte pe turism pe care vrem să le promovăm în Deva, şi am găsit deschidere la Florin pentru asta”, a declarat Lucian Stanciu, preşedintele filialei hunedorene a Vetrei Româneşti.
„Am configurat un tablou al problemelor cu care se confruntă devenii. Am început să lucrăm şi la bugetul pentru anul viitor al municipiului. Pentru mine este foarte important ca să nu mai existe străzi în Deva fără apă şi canalizare”, a adăugat Florin Oancea în conferinţa de presă de ieri.

13 comentarii la „Şi Vatra Românească s-a alăturat lui Florin Oancea

 • 19 octombrie 2017 la 20:39
  Legătură permanentă

  Haha
  Betivul ala de Stanciu parca-i pupa-n fund pe cei de la PSD.
  Era plin contul de FB cu limbute date in toate partile prin PSD.
  La alegeri zicea ca Vatra aia, care are 3 membri (el, sotia si catelul) sustine PSD…

 • 20 octombrie 2017 la 6:38
  Legătură permanentă

  Mare nebleznic ești. Pentru tine nu există decât o singură valoare: tu însuți. Nu contează că ai fost lingău comunist, nu contează că te-ai vopsit în democrat. Te știe o lume întreagă ce jogpdie ești.

 • 20 octombrie 2017 la 16:59
  Legătură permanentă

  Vezi ca ai gresit adresa. N-am fost comunist nici macar o secunda.
  Dar il cunosc foarte bine pe acest individ, asa cum il cunoaste toata lumea.
  Astept sa contrazica cineva ceea ce am scris mai sus.

 • 20 octombrie 2017 la 17:10
  Legătură permanentă

  Păi, văd tu cunoști pe toată lumea, mai ales la modul peiorativ. Nu l-am văzut beat niciodată pe LS și îl cunosc de patru decenii. Poate vrei să spui că n-ai fost membru pcr. Și acum mentalitatea este securistoido-comunistă, adică denigratoare. Pentru tine singura inteligență este propria ta inteligență.

 • 20 octombrie 2017 la 19:39
  Legătură permanentă

  Ai dreptate, cunosc foarte multa lume, inclusiv persoane deosebite care le respect si le apreciez.
  Iar tu nu faci parte dintre acelea si esti doar un jalnic gheseftar.
  N-am fost nici membru pcr si nici comunist. Tu n-ar trebui sa vorbesti de astfel de mentalitati, doar ai bifat ambele statute.
  Pe Stanciu probabil il cunosti din poze, daca spui ca nu l-ai vazut beat.

 • 20 octombrie 2017 la 19:56
  Legătură permanentă

  Da, ai fost chiar…anticomunist, papagalule. Sporovăiești zilnic fără a avea nici profesie, nici meserie. Ești un cârcotaș jalnic.

 • 21 octombrie 2017 la 8:01
  Legătură permanentă

  Te-ai gasit sa vorbesti tu jegos ce esti?
  Ai uitat vremurile cand ciripeaai despre unii si pe altii?
  Parvenit gretos!

  Nici nu ma mira ca iei apararea unui pilaci notoriu.

 • 21 octombrie 2017 la 8:29
  Legătură permanentă

  Dacă nu ai fost pecerist înseamnă că erai măturător de stradă sau gunoier. Acum te dai conștiință civică.Decât un nenorocit ca tine mai bine un pilangiu onest. Dacă ai sânge în instalație de ce nu îl pui la punct cu adevărata identitate ? Deoarece pot apare reacții multiple la adresa ta și te faci de băcănie. E mai bine să croșetezi cvasianonim, să nu te poată ataca nimeni direct și, mai ales, la obiect. Să iei apărarea cuiva e treabă mai demnă decât să stau după colț, să dau cu piatra, fie și după un pilangiu, apoi să mă retrag ca să nu mă vadă nimeni.

 • 21 octombrie 2017 la 8:47
  Legătură permanentă

  De la nivelul tau meseria de maturator sau gunoier nu ti se mai pare onorabila, jegosule?
  Nu toti oamenii din tara asta au fost gunoaie de turnatori ca si tine.
  Multi au muncit cinstit si au trait onorabil fara sa fie membri de partid sau sa-si toarne cunoscutii ca si tine, Firțule! Erai in anonimat cand ciripeai pe la baietii cu ochii albastri…

  Din cate vad stai in acelasi anonimat, chiar iti schimbi numele pe aici frecvent si crezi ca esti inteligent.
  Vrei o intalnire in direct, sa ne spunem una alta? Ai avea o surpriza mare impostorule!
  Hai, fi barbat! Macar odata in viata ta de jegos!

 • 21 octombrie 2017 la 9:31
  Legătură permanentă

  Nu pot avea nici o surpriză, nu am de ce. Lasă tu turnătoriile că nu poți tu să știi despre nimeni nimic în acest sens decât dacă ai fost. securist. Nu știu ce zici tu dar dacă te deconspiri vei avea o mare surpriză.

 • 21 octombrie 2017 la 12:07
  Legătură permanentă

  Nu inteleg nimic din ce spuneti aici…sunteti incoerenti , penibili, un meci fara arbitru.daca vrea sa castige Oancea F.sa spuna ce planuri mai are cu Deva.Canalizare, apa,gaz o face toata lumea in secolul asta…succes lui Florin dar trebuie sa iasa in fata cu mai multe.O sala polivalenta, o piscina olimpica,izolarea tututrir blocurilor din Deva…

 • 22 octombrie 2017 la 18:54
  Legătură permanentă

  Cu o asemenea scursura care a lins cururi la toti nici in poza nu m-as trage. Pute a ***** individu’. Si a alcool. Si-a lasat familia pentru cameristele care le tragea pe cuc. Putoare umana si caracter infect.

 • 22 octombrie 2017 la 18:59
  Legătură permanentă

  Pentru a elucida stelutele de mai sus: Pute a CĂCUȚĂ individu’.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.