Politica si administratie

Primarul Hunedoarei aduce o jumătate de milion de euro pentru spital şi şcoli

Sorina Popa

Ieri, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale contractul de finanţare pentru dotarea spitalului din localitate cu un computer tomograf. Valoarea acestuia este de 1.138.450 de lei.
Bani şi pentru grădiniţe
„A fost o promisiune mai veche, făcută în campania electorală, privind redeschiderea secţiei de dializă, schimbarea lifturilor şi achiziţionarea unui computer tomograf nou-nouţ. Nu am făcut altceva decât să îmi respect o promisiune, în condiţiile în care spitalul are nevoie urgentă de aceste dotări”, a declarat primarul municipiului Hunedoara. Tot ieri, edilul şef al Hunedoarei a semnat şi 12 contracte de finanţare pentru investiţii în municipiul Hunedoara.
Astfel, municipalitatea va primi încă 1.046.978 de lei, bani destinaţi dotării unui număr de cinci grădiniţe şi şase şcoli. În total, municipiul Hunedoara primeşte aproape o jumătate de milion de euro pentru investiţiile de la spital şi instituţiile de învăţământ din oraş.
„Este unul dintre momentele de satisfacţie pe care le am în aceste zile. Felicit echipa administrativă, care a lucrat luni de zile la întocmirea acestor proiecte. A fost o muncă grea, dar la final, cu multe realizări. Consider că educaţia şi sănătatea sunt prioritatea zero pentru municipiul Hunedoara”, a spus Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.
Până în acest moment, din totalul celor 35 de proiecte depuse la MDRAP şi considerate eligibile, au fost semnate contracte de finanţare pentru 20 de proiecte.

2 comentarii la „Primarul Hunedoarei aduce o jumătate de milion de euro pentru spital şi şcoli

  • Primarul „aduce” bani.
    Bai ce ziar de folosit la buda. Formulare de tot kkatul

  • dar la un camin pentru oamenii starzii te-ai gandit domnule primar

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura