Şi la Zam s-a votat pentru continuitate

04 Sorin Nistor ZamReales primar pentru a doua oară, liberalul Sorin Nistor (medalion) va conduce încă patru ani comunitatea din Zam. Acesta a adunat 535 de voturi din cele 879 exprimate, în timp ce contracandidatul său de la PSD a obţinut 150 de voturi, iar cel de la ALDE, 112. În total, au fost şase participanţi la cursa electorală pentru fotoliul administrativ principal.
„Prezenţa la vot de la Zam s-a aliniat trendului naţional. Dacă în mod normal, cu drept de veto se numărau 1.446 de persoane, la urne au venit 879. La nivel de comună, PNL a obţinut un scor de 60,86 la sută, asta implicând conducere locală şi judeţeană. Avem şase consilieri locali de la PNL, doi de la PSD, doi de la ALDE şi unul de la PMP. Pentru următorii patru ani îmi doresc să modernizăm străzile şi drumurile comunale, să reabilităm şi să dotăm căminele culturale, să reabilităm şcolile, să amenajăm spaţii de joacă pentru copii acolo unde situaţia o cere, să reabilităm şi să consolidăm clădirile de patrimoniu de pe raza noastră administrativ-teritorială pentru a le da într-un circuit funcţional, să construim capele în satele aparţinătoare, precum şi să exindem şi să modernizăm iluminatul public. Aş vrea să implementez tot ceea ce mi-am propus pe parcursul mandatului ce urmează, adică cele 20 de subpuncte asumate, dar şi altele care vor apărea pe parcurs”, a afirmat primarul din Zam, Sorin Nistor.
Acesta a ţinut să le mulţumească tuturor celor care şi-au demonstrat încrederea prin votul exercitat, oferindu-i încă o dată cârma comunităţii locale. (M.Şerban)

3 comentarii la „Şi la Zam s-a votat pentru continuitate

 • 13 iunie 2016 la 12:31
  Permalink

  CONTINUITATEA PROSTIEI CA ALTCEVA NU SE VEDE

 • 19 iunie 2016 la 23:31
  Permalink

  Nu a fost…reales a doua oară ci prima oară fiind la al doilea mandat. Abia la al treilea mandat va fi reales a doua oară. Acum a fost…ales a doua oară. Sunt nuanțe lingvistice la care, cei care scriu, ar trebui să fie atenți.

 • 21 iunie 2016 la 10:53
  Permalink

  Au cam gresit votul, acum cand la CJ a venit PSD-ul. La fel s-a intamplat in mai multe comune hunedorene. Macar, acu’ primarii liberali au o scuza : nu ne da CJ-ul bani ca nu suntem de-ai lor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare