Şi la Răchitova, rectificarea bugetară a adus foarte puţini bani la visteria primăriei

5 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

          Administraţia publică din Răchitova s-a ales cu 2.000 de lei la recenta rectificare bugetară. Dacă nu şi-ar fi drămuit banii în primul trimestru, lucrurile ar fi stat cam incomod la finele lui 2019.
„Da, atât ne-a fost alocat. Am solicitat cu mult mai mult, dar asta este situaţia. Norocul nostru e că ne-am organizat bugetul în aşa fel încât am cuprins necesarul pe care îl implică proiectele de investiţii aflate în desfăşurare. De curând ne-a sosit şi autorizaţia de la urbanism pentru asfaltarea unor drumuri de interes local, deci urmează să înceapă munca în teren la programul investiţional ce are ca obiectiv acest lucru şi a fost câştigat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II). Am dat vouchere de vacanţă, legea obligându-ne să o facem, iar fondul salarial e şi el acoperit în anula cesta. Nici pentru capitolele acestea nu există stres. Este clar că se putea şi mai bine, dar, totuşi, nu suntem în pericol. Ba mai mult, am apucat să rezolvăm şi câteva drumuri de câmp, pietruindu-le cu bani de la visteria proprie”, a afirmat Liviu Simedroni (foto), primarul comunei Răchitova.(Magdalena Şerban)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sinodul Mitropolitan de la Sibiu a decis canonizarea lui Arsenie Boca

Ieri, Sinodul Mitropolitan de la Sibiu a decis canonizarea părintelui Arsenie Boca. Propunerea a fost făcută de ÎPS Laurenţiu Streza,...

Transporta lemn, dublu faţă de cantitatea din acte

Un camionagiu a fost prins de jandarmii montani din Nucşoara, la poalele Retezatului, cu lemn tăiat din zona forestieră pentru...

Un recidivist din Deva a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, după ce-şi alegea victimele din rândul persoanelor ce nu se puteau apăra. Alături de un complice a bătut un devean şi i-a furat peste 700 de lei.

Din cauza unui şofer care a sfidat orice regulă, o tânără a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după...

Închide