Actualitate

Și hoții au curiozitățile lor. Au furat mașina pentru câteva ore

Trei tineri din orașul Simeria au fost reținuți de polițiști, după ce au furat un autoturism parcat în fața casei pro­prietarului. Hoții au adus dimineața mașina înapoi. Proprietarul s-a uitat pe camerele video și a văzut mirat ce au făcut cei trei tineri.
„La data de 18 octombrie 2022, în jurul orei 17:10, la sediul Poliției Orașului Simeria s-a prezentat un bărbat care
a re­clamat faptul că, în noaptea de 15/16.10.2022, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, care se afla parcat în fața unui imobil din Simeria. Pro­prietarul maşinii a precizat că a ob­ser­vat, vizionând imaginile surprinse de camerele de supraveghere video am­pla­sate la locuinţa unor vecini, că auto­turismul i-a fost sustras în timpul nopţii de persoane necunoscute, însă în urmă­toarea dimineață a găsit autoturismul parcat în faţa imobilului. Poliţiştii au în­toc­mit dosar penal sub aspectul săvâr­șirii infracțiunii de furt în scop de folo­sință, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat trei tineri din Simeria, în vârstă de 18 şi de 19 ani, bănuiţi de co­miterea infracţiunii reclamate. Față de doi dintre tineri, poliţiştii au luat măsura reținerii preventive, pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat purtătorul de cu­vânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.
Tinerii au fost depuşi în Centrul de Re­ținere și Arest Preventiv Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura