ActualitateFlash

Ieri a fost organizat un miting împotriva sărăcirii, la București. Protestatarii cer stare de urgență energetică

Peste 5.000 de persoane au protestat, ieri, în București, caravanele împotriva sărăcirii populației întâlnindu-se în Capitală pentru miting.
Caravanele cu protestatari au plecat luni din Zalău și din Suceava și, în fiecare zi, s-au oprit în localitățile de pe drum pentru a organiza proteste. Mii de oameni au protestat în orașele Zalău, Deva, Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Bacău, Galați și Slobozia.
Muncă de chinez bătrân
„Cele două caravane plecate din Ardeal și Moldova, au ajuns astăzi (n.r.-ieri) la București, în fața Guvernului României. În timpul mitin­gului s-a vorbit de importanța declarării stării de urgență energetice de către CSAT. Asta, pentru ca prețurile să poată fi plafonate.
A urmat un marș spre Piața Revoluției și au fost pichetate și câteva ministere. Coloana de protestatari s-a întors apoi în Piața Victoriei unde a fost anunțat pentru mâine (n.r.-vineri) un alt protest la Cotroceni. Protestul Anti-sărăcire va fi reluat dacă nu se vor găsi soluții pentru limitarea prețului la energie și majorarea salariului minim și al pensiilor.
Doar dacă protestăm putem schimba ceva în bine. Cu aceste caravane am atras atenția că se mișcă lucrurile, iar românii se unesc încetul cu încetul. Noi adoptăm munca de chinez bătrân, facem acțiuni una după alta”, a declarat Cristian Iștoc, liderul Cartel Alfa, filiala Hunedoara. (S.P.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura