Şi după apel, Moloţ a rămas cu arest la domiciliu îmblânzit

28 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 Molot si Gligor Conferita PNL (7)Natalia Bumbac

Ieri, magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au admis parţial contestaţia procurorilor DNA faţă de decizia Tribunalului Alba, prin care fostului preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara i s-a permis părăsirea locuinţei pe perioada arestului la domiciliu. Acesta a obţinut de la tribunal permisiunea să meargă de patru ori pe lună la alte două proprietăţi imobiliare din judeţ, pentru a-şi asigura mijloacele de existenţă.
„Instanţa desfiinţează încheierea penală atacată numai în ce priveşte cererea formulată de inculpatul Mircea Ioan Moloţ (foto) de acordare a permisiunii de părăsire a imobilului pe durata arestului la domiciliu în vederea procurării mijloacelor de existenţă. În urma rejudecării, instanţa acordă permisiunea inculpatului Mircea Ioan Moloţ, de a se deplasa în localitatea Merişoru de Munte, nr. 14, jud. Hunedoara, în prima zi de miercuri din lună, între orele 8.00 şi 17.00, respectiv în localitatea Săcărâmb nr. 140, jud. Hunedoara, în a treia zi de miercuri din lună, între orele 8.00 – 17.00, în vederea asigurării mijloacelor de existenţă pe perioada arestului la domiciliu”, se arată în minuta instanţei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, magistraţii au menţinut dispoziţiile Tribunalului Alba prin care Moloţ are dreptul să fie vizitat la domiciliu de fiica sa în fiecare zi de sâmbătă, între orele 11.00 şi 20.00. Hotărârea dată ieri de Curtea de Apel Alba Iulia este definitivă.
Tot ieri, magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au respins cererea de părăsire a domiciliului a lui Vasile Axinte. Omul de afaceri se află în arest la domiciliu fiind cercetat de procurorii DNA în acelaşi dosar cu Mircea Moloţ, Tiberiu Balint, Robertto Venter şi Emanoil Milică Pup. Şi în acest caz decizia magistraţilor este definitivă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Achiziţii pentru un plus de experienţă

FC Hunedoara l-a readus la echipă pe portarul Ilie Anton (foto) şi se află în tratative cu trei jucători de...

„Memorial Michael Klein”, 22 de ani fără „unicul căpitan”

Cinci evenimente derulate pe parcursul a trei zile, puse la cale de autorităţile locale şi suporterii „alb-albaştri”, vor marca 22...

Gura lumii 28.01.2015

Vorbesc cârcotaşii negri în cerul gurii că recent, chiar foarte recent, într-o onorabilă adunare oficială, în care persoane alese şi...

Închide