www.mesagerulhunedorean.ro

Şi-au făcut singuri viaţa grea

11 x 2 fc hunedoara

Ciprian Marinuţ

Lidera Ligii a IV-a, FC Hunedoara, a câştigat cu 4-1, meciul cu Victoria Călan, deşi a fost condusă cu 1-0 şi a jucat în inferioritate numerică de la scorul de 2-1, după eliminarea lui Timofte (min. 44).

Aroganţa se plăteşte
Mult prea siguri pe ei, hunedorenii şi-au tratat de sus adversarii în startul partidei şi au fost taxaţi rapid de echipa antrenată de fostul antrenor al Corvinului, Titi Alexoi. Victoria Călan, excelent aşezată în teren, a speculat „amorţeala” hunedorenilor şi a deschis scorul în minutul 11, prin Roşca.
Golul a avut efectul unui duş rece, iar lidera s-a trezit şi a replicat prompt, prin căpitanul Babarţi, care a restabilit egalitatea în minutul 17. FC Hunedoara a tras tare, însă n-a reuşit să treacă în avantaj, decât după un penalty intens contestat de oaspeţi. Jigmon a pătruns în careu, a căzut, după care s-a ridicat să continue faza, însă n-a mai reuşit să ajungă la minge, iar arbitrul Claudiu Kremer (Lupeni) a dat penalty. Babarţi (42) a transformat cu siguranţă şi a dus scorul la 2-1. „Penalty-ul a fost corect, pentru că avantajul acordat iniţial nu s-a materializat. Victoria ar fi putut scoate mai mult din acest meci, dacă îşi vedea de joc şi nu era mai mult preocupată să hărţuiască arbitrul”, a spus Dan Bobouţanu, unul dintre oficialii echipei FC Hunedoara. Imediat după transformarea penalty-ului, FC Hunedoara a rămas în inferioritate numerică, întrucât Timofte (44)  a primit al doilea cartonaş galben, pentru că a lovit mingea după fluierul arbitrului.

Mai buni în 10 oameni
Inferioritatea numerică le-a priit hunedorenilor, întrucât au fost mai atenţi şi au reuşit o repriză secundă mai bună. Babarţi (47) a reuşit tripla cu un şut din careul mare (3-1), iar Jigmon (67) a dus scorul la 4-1 şi a încheiat practic conturile. „Succesul nostru nu poate fi contestat, întrucât am fost mai buni, indiferent de arbitraj. Pe lângă cele două goluri din repriza secundă, am mai avut două ocazii clare de singur cu portarul, prin Muntean, iar la una dintre ele, mingea a lovit bara”, a spus Dan Bobouţanu. FC Hunedoara rămâne lideră, însă Aurul Brad s-a apropiat la doar trei puncte, astfel că ecuaţia câştigării campionatului se complică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.