Şi-a ucis viitoarea soţie

23 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tânără a fost ucisă de concubinul ei, un bărbat de 27 de ani. Criminalul a încercat să se sinucidă şi şi-a tăiat gâtul. Poliţiştii criminalişti încearcă să stabilească motivele pentru care s-a ajuns la tragedie.

Poliţiştii din municipiul Hunedoara au fost alertaţi, ieri, în jurul prânzului, cum că la o adresă din localitate are loc un scandal în familie. Echipajul ajuns la faţa locului a descoperit în imobil o tânără înjunghiată şi au cerut ajutor, însă medicii nu au reuşit să îi salveze viaţa femeii. Suspectul de crimă este chiar concubinul femeii, un tânăr de 27 de ani, care, după o ceartă, ar fi înjunghiat-o. Când a realizat ce a făcut, a lăsat-o pe tânără într-o baltă de sânge şi a fugit din locuinţă. Individul a fost prins de un jandarm aflat în timpul liber şi predat poliţiştilor, după ce militarul l-a văzut plin de sânge.
”Astăzi, (n.r. joi) în jurul orei 13.30, plutonierul major Alexandru Cîrdei, din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, aflându-se în timpul liber, în municipiul Hunedoara a imobilizat un bărbat care era plin de sânge şi care a afirmat faptul că şi-ar fi omorât viitoarea soţie. Ulterior imobilizării, jandarmul a apelat numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se efective ale poliţiei care au preluat bărbatul, în vederea continuării cercetărilor”, a informat IJJ Hunedoara.
Poliţiştii hunedoreni au constatat că suspectul a încercat să se sinucidă şi şi-a produs răni prin tăiere în zona gâtului. ”Cercetările vor fi preluate în competenţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, necropsia urmând a stabili cauza morţii”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Suspectul de omor a fost internat în spital şi este păzit de poliţişti. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ploile au produs pagube şi la Vorţa

Se pare că inundaţiile nu au ţinut cont de nimic atunci când au pus stăpânire pe multe sate hunedorene. Au...

Noi achiziţii din bani europeni la Şoimuş

Conducerea comunei Şoimuş va reînnoi parcul auto al administraţiei publice locale, din bani europeni nerambursabili. Astfel, bugetul propriu nu va...

Când se vor relua competiţiile internaţionale de rugby?

World Rugby, (Federaţia Internaţională de Rugby) propune ca la sfârşitul lunii octombrie să se reia Turneul celor 6 Naţiuni ediţia...

Închide