Şi-a ucis fosta iubită la Cisnădie şi s-a predat la Deva

Un bărbat de 42 de ani a mers ieri dimi­neaţa la Poliţia Deva şi le-a spus că şi-a ucis, în urmă cu câteva ore, fosta concubină, care locuieşte în Cisnădie, judeţul Sibiu. Poliţiştii şi-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul crimei, au găsit victima.
Se pare că bărbatul de 42 de ani a avut o relaţie cu femeia o perioadă de timp. Ei locuiau în aceeaşi scară, pe acelaşi palier, într-un bloc din Cartierul Arhitecţilor, din lo­cali­tatea Cisnădie, judeţul Sibiu.
Deşi avea ordin de protecţie dat prin instanţă, valabil până la vară, sâmbătă seara bărbatul şi-a vizitat fosta iubită. Între ei a izbucnit un scandal, iar el susţine că femeia a sărit să îl lovească cu un cuţit, pe care i l-a luat şi a lovit-o el.
Din cauza loviturii în zona gâtului, femeia a murit. Speriat, bărbatul a încuiat uşa şi a plecat la fratele său, la Deva, unde a povestit ce s-a întâmplat. Împreună cu fratele şi cumnata, bărbatul a mers la Poliţia Deva şi s-a predat. Poliţiştii au mers la locul indicat de agresor, au escaladat balconul şi au văzut-o pe femeie. Când au reuşit să intre în casă, aceasta era decedată. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.