Şi-a ucis copilaşul

27 aprilie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

O femeie din Petrila este cercetată de procurorii hunedoreni, după ce mama ei a găsit-o într-o baltă de sânge, dar şi cu un băieţel nou-născut, fără suflare lângă ea. După investigaţii, medicii au stabilit că micuţul s-a născut viu, dar a suferit o asfixiere mecanică.

Trezită de ţipete

Femeia, despre care anchetatorii cred că a fost capabilă să-i ia viaţa micuţului său, are 25 de ani. Tragedia s-a petrecut într-o noapte la sfârşitul săptămânii trecute, când, trezită de ţipete, mama tinerei şi-a descoperit fiica zăcând într-o baltă de sânge, în mijlocul băii. Alături de ea, se afla şi trupul micuţului tocmai născut. Văzând cele întâmplate, mama femeii de 25 de ani a sunat la serviciul de ambulanţă dar, din păcate, medicii ajunşi la faţa locului nu au putut salva viaţa bebeluşului.

O moarte violentă

Medicii de la spitalul din Petroşani au internat-o pe tânără şi i-au acordat îngrijiri, pentru că, potrivit acestora, femeia nu a fost supravegheată pe parcursul sarcinii şi, de asemenea, pentru că a născut singură, există pericolul unor infecţii, din cauza mediului nesteril în care s-a defăşurat naşterea. Medicii legişti, care au efectuat necropsia cadavrului copilaşului, au stabilit că micuţul a suferit o moarte violentă, prin asfixiere mecanică. Din această cauză, potrivit poliţiştilor, este foarte posibil ca femeia, atunci când va fi externată, să schimbe spitalul cu închisoarea, asta doar în cazul în care se va stabili că a avut discernământ în momentul în care şi-a ucis bebeluşul. Tânăra poate fi acuzată de pruncucidere sau de omor calificat şi riscă să petreacă mulţi ani după gratii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Calificare la Naţionale

Echipa de volei cadete a CSS Deva a obţinut calificarea la etapa pe ţară a Campionatului Naţional, după ce a...

Au prins „valul” medaliilor

Înotătorii de la CSS Hunedoara au cucerit 10 medalii în probele individuale şi două în cele de ştafetă la Campionatul...

Spitalele care te îmbolnăvesc

Pe parcursul anului trecut, dar şi în primul trimestru al acestui an, în spitalele din judeţul Hunedoara, au fost descoperite...

Închide