Şi-a pus ştreangul de gât în garaj

03 spanzuratOana Mihnea

Ieri, un bărbat de 73 de ani, din municipiul Petroşani, a fost găsit spânzurat în propriul garaj. Acesta a decedat la spital.
Bărbatul a fost descoperit chiar de fiul acestuia, în garajul său, aflat în spatele spitalului din Petroşani. Când l-a văzut pe părintele lui atârnând de o sfoară, fiul s-a repezit şi a tăiat-o, însă a omis să o desfacă şi din jurul gâtului. Imediat, a sunat la 112 pentru ajutor, iar în cel mai scurt timp a sosit la faţa locului o ambulanţă. Medicul a încercat minute bune să îl resusciteze pe bărbat, deoarece era în stop cardio-respirator. În urma insistenţelor, inima acestuia a reacţionat şi victima a fost dusă la spitalul din apropiere pentru stabilizare. Din nefericire, la câteva minute după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Petroşani a intrat din nou în stop cardio-respirator. În zadar au încercat medicii de aici să îl salveze, bărbatul a pierdut lupta cu viaţa. Petroşăneanul a fost declarat decedat.
Oamenii legii au stabilit că este vorba despre o sinucidere. „În cauză nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei infracţiuni, trupul bărbatului de 73 de ani nu prezenta urme de violenţă. Acesta nu a lăsat nici un bilet în care să îşi explice gestul“, a declarat agentul principal de poliţie Laura Bradu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.