Şi-a luat soţia la pumni şi a rămas fără arme

20 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Un caz de de agresiune a fost înregistrat în cătunul Dealul Babii din municipiul Vulcan, unde o tânără de 23 de ani a cerut disperată ajutor la 112.

Poliţiştii din Vulcan au ajuns imediat la locul scandalului şi au constatat că tânăra a fost bătută de soţul ei, un individ de 31 de ani. Femeia a fost dusă la spital, după ce faţa îi era tumefiată din cauza pumnilor primiţi de la partener. Oamenii legii au descoperit că individul era deosebit de agresiv şi exista riscul să comită o nenorocire, astfel că au decis să-i ia armele de vânătoare pe care le deţinea. Totodată, au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile. Soţul violent este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A pus mâna pe telefon şi a fugit

Furtul a avut loc ziua în amiaza mare, în municipiul Hunedoara, iar păgubită a fost proprietara unui magazin din localitate.

Beţivii la volan, pericol public!

Unui bărbat din Petroşani, de 30 de ani, băut bine fiind, i-a venit chef de plimbare cu maşina. El a...

Atac la bancomatul de la Kaufland Petroşani

Hoţii au făcut praf un bancomat ce aparţine unei bănci, amplasat la intrarea în complexul comercial Kaufland din Petroşani, dar...

Închide