A pus mâna pe telefon şi a fugit

20 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Furtul a avut loc ziua în amiaza mare, în municipiul Hunedoara, iar păgubită a fost proprietara unui magazin din localitate.

Femeia de 45 de ani le-a spus anchetatorilor că un bărbat a intrat în magazinul administrat de ea, iar de pe biroul de lucru i-a furat un telefon mobil, după care a fugit. ”În urma activităţilor desfăşurate în teren, poliţiştii au depistat la scurt timp după comiterea faptei un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara. Acesta a fost oprit pe raza comunei Teliucu Inferior de o patrulă de poliţie, având asupra sa telefonul furat, pe care încerca să-l ofere spre vânzare unor persoane”, potrivit IPJ Hunedoara.
Hoţul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Hunedoara. Procurorii au decis însă să-l cerceteze în continuare sub control judiciar. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Beţivii la volan, pericol public!

Unui bărbat din Petroşani, de 30 de ani, băut bine fiind, i-a venit chef de plimbare cu maşina. El a...

Atac la bancomatul de la Kaufland Petroşani

Hoţii au făcut praf un bancomat ce aparţine unei bănci, amplasat la intrarea în complexul comercial Kaufland din Petroşani, dar...

Bulina neagră, 21.10.2019

Ştefan Balint, bărbat din Petrila Pentru că este cercetat pentru falsificare de monedă şi punere în circulaţie de valori străine...

Închide