Şi-a luat fosta concubină la bătaie

20 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

     Poliţia oraşului Uricani a fost sesizată de către o femeie din localitate că, în timp ce se afla la domiciliu, a fost lovită şi ameninţată de fostul său concubin, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Uricani.
Poliţiştii, care s-au deplasat în cel mai scurt timp la adresa indicată, au stabilit faptul că bărbatul a provocat distrugeri uşii de acces în locuinţa reclamantei şi a refuzat să părăsească locuinţa, la cererea acesteia.
Oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pentru lovire şi violenţă în familie, ameninţare, violare de domiciliu şi distrugere, împotriva bărbatului fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu.
Totodată, poliţiştii au emis, pe numele bărbatului, o ordonanţă de reţinere, acesta fiind depus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara.
Bărbatul urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea luării măsurilor legale. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
I-a smuls femeii telefonul din mână

În urmă cu ceva timp, o tânără din municipiul Hunedoara a sesizat poliţiştii că în timp ce se deplasa cu...

Ministrul Răzvan Cuc mai încearcă o dată!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, ieri, la Tulcea, că doreşte să dea în funcţiune, chiar în această lună, al...

Până la finalul acestui an vor fi deschise linii noi de finanţare, prin fonduri europene, pentru Sănătate

Pentru anul 2019, suma aprobată de Ministerul Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara, pentru investiţia în trei proiecte mari...

Închide