Eveniment

Şi-a înscenat violul, pentru a scăpa de furia mamei

O fată de 16 ani, din comuna Crişcior, i-a pus pe jar pe oamenii legii din municipiul Brad, după ce, în miez de noapte, i-a anunţat printr-un apel la 112, că a fost violată de doi bărbaţi mascaţi. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar la finalizarea anchetei, poliţiştii au descoperit că toată povestea minorei a fost, de fapt, doar o înscenare.

Violată şi jefuită

Săptămâna trecută, în noaptea de miercuri spre joi, oamenii legii de la Poliţia municipiului Brad au primit un telefon de la o fată care, cu o voce nervoasă, spunea că a fost victima unui abuz sexual. „Toate echipajele pe care le deţinem au blocat de urgenţă intrarea şi ieşirea în localitatea Brad şi s-au făcut multiple filtre pe raza comunei Crişcior, în zona în care locuia presupusa victimă. O echipă de criminalişti a ajuns de urgenţă în apartamentul fetei, în care locuia singură, însă, surprinzător pentru noi, nu am descoperit nici o urmă de violenţă, de sânge sau de spermă. Pentru că fata se afla în perioada ciclului menstrual, nu a fost posibilă efectuarea expertizei medico-legale, tocmai de aceea, operaţiunea a fost efectuată luni. Între timp, minora ne-a declarat că în acea noapte, doi bărbaţi cu cagule pe faţă au dat năvală în apartamentul său, iar în timp ce unul dintre ei o viola cu bestialitate, celălalt căuta prin dulapuri, de unde a şi furat suma de 1.000 de lei. Ei bine, luni, atunci când victima a fost dusă la medic pentru a descoperi dacă a fost supusă unor agresiuni sexuale, am aflat că tot ceea ce ne povestise copila era de fapt minciună curată. Ea nu fusese nici violată şi nici bătută, iar virginitatea şi-o pierduse în urmă cu mai multe luni de zile”, a declarat comisarul şef Adrian Petruş, şeful Poliţiei municipiului Brad.

A recunoscut că nu a fost abuzată

Potrivit anchetatorilor, abia în momentul în care s-a văzut încolţită, minora a recunoscut că totul a fost doar o înscenare. „Fata locuia singură de mai mult timp, pentru că mama ei era plecată la muncă în Italia. În fiecare lună, ea primea bani din străinătate, pentru a se putea întreţine şi a plăti datoriile casei. Din cauză că s-a împrietenit cu un băiat din Deva, minora nu mai achita facturile, curentul era deja tăiat, iar banii îi cheltuia cu prietenul său. Acum, la începutul lunii septembrie, mama ei trebuia să se întoarcă în ţară şi îi spusese la telefon că o va duce la doctor, pentru a vedea dacă mai este virgină. De frică să nu fie prinsă că a cheltuit şi banii şi nu mai este nici fecioară, a inventat toată această poveste. Convinsă de psiholog şi de mama ei, minora a recunoscut până la urmă că nu a fost violată. Cu toate acestea, ea în continuare susţine că banii i-au fost furaţi, dar avem informaţii că este vorba tot despre o minciună, pe care o vom demonta. Pentru alarmarea falsă a poliţiştilor, tânăra a fost amendată cu suma de 250 lei”, a mai declarat şeful Poliţiei municipiului Brad. (L. Botici)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura