Eveniment

Şi-a fãcut harakiri cu briciul

Nicolle Ebner

În hunedorean din localitatea Densuş, probabil sătul de viaţă şi prea afectat de singurătate, a încercat să-şi pună capăt zilelor cu briciul cu care se bărbierea în fiecare dimineaţă. Din fericire, bărbatul a fost găsit la timp şi internat de urgenţă la Spitalul oraşului Haţeg, unde se află sub supraveghere medicală.

Găsit în casă, într-o baltă de sânge
Miercuri, în jurul orei 18.20, bărbatul a fost găsit, în casă, plin de sânge, dar încă în viaţă, de cumnata sa care locuieşte în vecinătate şi care venise să-i aducă ceva de mâncare. Echipa operativă, alertată de femeie prin numărul operaţional 112, s-a deplasat la faţa locului şi a stabilit că bărbatul, pensionar, în vârstă de 80 de ani, pe fondul unei depresii, în timp ce se afla la domiciliul său, unde locuieşte singur, a încercat să se sinucidă, tăindu-se cu un brici în zona abdominală. Victima a fost transportată la Spitalul oraşului Haţeg, prezentând „multiple tăieturi în regiunea abdominală, plăgi tăiate în regiunile frontală şi cervical anterioară”.
Vecinii spun că bătrânul, aproape analfabet (două clase primare) nu a fost însurat niciodată şi nu are copii, iar în ultimii ani începuse să aibă un comportament depresiv. Deocamdată, medicii spun că starea de sănătate a octogenarului este stabilă, dar poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările comiterii faptei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.