EvenimentFlash

Şi-a curmat viaţa, la numai 22 de ani

Livia Botici

Din motive necunoscute pentru moment, un tânăr de 22 de ani, din Deva, s-a aruncat ieri, de la balconul apartamentului în care locuia. Pentru că bărbatul stătea la etajul 5, impactul cu solul a fost devastator şi, cu toate că medicii au încercat vreme de mai bine de jumătate de oră să-l resusciteze, operaţiunile au fost în zadar.

„S-a auzit o bufnitură teribilă”

Blocul în care bărbatul locuia se află pe Bulevardul Decebal, din Deva, iar trotuarul pe care trupul său a căzut este unul foarte aglomerat. Din fericire, în momentul în care tânărul s-a aruncat de la etaj, nici un trecător nu era prin preajmă şi, astfel, nimeni altcineva nu a fost rănit. „Mă aflam pe trecerea de pietoni, atunci când s-a aruncat. Am auzit un strigăt, l-am văzut că sare şi în secunda următoare, s-a auzit o bufnitură teribilă. A picat pe un copac, apoi s-a răsucit în aer şi a căzut pe burtă. Am vrut să îl resuscitez, dar am zis că e mai bine să chem ajutoare. Am sunat la 112, însă, până să ajungă medicii, tânărului îi curgea deja sânge din nas. Mi-am dat seama că este grav, mai ales că era inconştient”, a declarat unul dintre martori. Ajunşi la faţa locului, medicii au încercat timp de mai bine de jumătate de oră să-l menţină în viaţă pe bărbat, însă la ora 13.30, au constatat decesul, iar trupul neînsufleţit a fost luat de cei de la Medicina Legală.

„Era un băiat vesel şi comunicativ”

Vizibil marcată de ceea ce s-a petrecut, una dintre vecinele tânărului spune că nu găseşte nici o explicaţie pentru gestul extrem la care acesta a recurs. „Stătea într-un apartament, în chirie, la acelaşi etaj cu mine. Avem balcoanele unul lângă celălalt şi mereu povesteam. Niciodată nu mi-a spus că ar avea vreo problemă. El era student, şi din câte ştiu, avea şi o prietenă… Era un băiat extrem de vesel şi comunicativ, râdea mereu şi parcă nimic nu putea să-l doboare. Nu ştiu ce s-a putut întâmpla, nu îmi dau seama ce l-a măcinat atât de puternic”, a declarat Ana Şerban. Potrivit poliţiştilor, tânărul nu a lăsat nici un bilet pentru a-şi motiva gestul sinucigaş. „Din primele cercetări, în apartamentul său nu există nimic suspect. Singurul lucru pe care l-am găsit este acela că, pe o măsuţă din balcon, există o urmă de pantof. Cel mai probabil, acela este locul de unde tânărul s-a aruncat”, a declarat comisarul şef Dan Goga, adjunctul şefului Poliţiei municipiului Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura