Şi-a băgat soţia în spital

17 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat şi-a stâlcit în bătaie soţia în urma unui conflict şi nu a recunoscut nicio clipă fapta. Femeia a avut nevoie de aju­torul medicilor Spitalului de Urgenţă Petro­şani pentru a-şi reveni.
Scandalul conjugal care a degenerat într-o bătaie în toată regula a avut loc în primă­vara anului trecut, iar agresorul a fugit o bună perioadă de judecată. Magistraţii au fost nevoiţi să emită mandate de aducere pe numele său pentru ca procesul să se poată desfăşura. În cele din urmă judecă­torii din Petroşani au stabilit fără echivoc că individul este vinovat şi l-au condamnat la pedeapsa de 2000 lei amendă penală (200 zile-amendă a câte 10 lei/zi-amendă) pen­tru săvârşirea infracţiunii de violenţă în fa­milie, dar şi plata către Spitalul de Urgentă Petroşani a cheltuielilor efectuate pentru acordarea asistenţei medicale de speciali­tate victimei. Sentinţa Judecătoriei Petro­şani nu este definitivă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţ de ţigări trimis în judecată

Inculpatul are 17 de ani şi este din Lupeni. S-a folosit de mai mulţi minori pentru a da spargeri pe...

Doar 24 de cazuri noi de infectări cu Covid în judeţ

În ultimele 24 de ore, în judeţul Hunedoara au fost raportate 24 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19,...

Aproape 10.000 de hunedoreni s-au înscris pe platforma de vaccinare în două zile

Sorina Popa Începând de astăzi,18.01.2021, ora 08:00 se deschid centrele de vaccinare de la Deva (Centrul Cultural Drăgan Muntean), Hunedoara...

Închide