Hoţ de ţigări trimis în judecată

Inculpatul are 17 de ani şi este din Lupeni. S-a folosit de mai mulţi minori pentru a da spargeri pe raza municipiului. Dintr-un sin­gur magazin a furat peste 500 de pachete de ţigări.
Magistraţii Judecătoriei Petroşani l-au trimis în judecată pentru infracţiunea de furt calificat pe Valentin Hârleţ, care a mai fost condamnat la măsura educativă a inter­nării într-un centru educativ, pe o durată de 1 an, tot pentru comiterea in­frac­ţiunii de furt calificat. ”Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul minor H. V., pentru săvârşirea infracţiunii de furt, prev. de art. 228 al.1 C.pen., cu apli­carea art. 113 al.3 C.pen. ”, se arată în soluţia instanţei.
Poliţiştii din Lupeni l-au prins pe adoles­cent şi au stabilit că a acţionat alături de un adult şi un copil de numai 11 ani. Cei trei au dat o spar­gere la un magazin din Lupeni, de unde au furat 572 de pachete de ţigări de diferite mărci şi 260 de lei, a precizat comisarul şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hune­doara. Tinerii au creat un prejudiciu de peste 10.800 lei, care a fost recuperat în proporţie de 80 la sută de către poliţişti. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare