Hoţ de ţigări trimis în judecată

17 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Inculpatul are 17 de ani şi este din Lupeni. S-a folosit de mai mulţi minori pentru a da spargeri pe raza municipiului. Dintr-un sin­gur magazin a furat peste 500 de pachete de ţigări.
Magistraţii Judecătoriei Petroşani l-au trimis în judecată pentru infracţiunea de furt calificat pe Valentin Hârleţ, care a mai fost condamnat la măsura educativă a inter­nării într-un centru educativ, pe o durată de 1 an, tot pentru comiterea in­frac­ţiunii de furt calificat. ”Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul minor H. V., pentru săvârşirea infracţiunii de furt, prev. de art. 228 al.1 C.pen., cu apli­carea art. 113 al.3 C.pen. ”, se arată în soluţia instanţei.
Poliţiştii din Lupeni l-au prins pe adoles­cent şi au stabilit că a acţionat alături de un adult şi un copil de numai 11 ani. Cei trei au dat o spar­gere la un magazin din Lupeni, de unde au furat 572 de pachete de ţigări de diferite mărci şi 260 de lei, a precizat comisarul şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hune­doara. Tinerii au creat un prejudiciu de peste 10.800 lei, care a fost recuperat în proporţie de 80 la sută de către poliţişti. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doar 24 de cazuri noi de infectări cu Covid în judeţ

În ultimele 24 de ore, în judeţul Hunedoara au fost raportate 24 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19,...

Aproape 10.000 de hunedoreni s-au înscris pe platforma de vaccinare în două zile

Sorina Popa Începând de astăzi,18.01.2021, ora 08:00 se deschid centrele de vaccinare de la Deva (Centrul Cultural Drăgan Muntean), Hunedoara...

Primarul din Beriu speră la alocări bugetare cel puţin la nivelul celor de anul trecut

Magdalea Şerban La Beriu, cetăţenii sunt aşteptaţi să-şi achite impozitele pe 2021 pentru a be­ne­ficia de o reducere de 10...

Închide