Sport

Şi „gazaţi” şi „înecaţi”, dar trăiesc

11x1 satmar

Ciprian Marinuţ

 Mureşul Deva a pierdut ambele amicale disputate la final de săptămână, fiind învinsă de Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, şi de Jiul Petroşani, scor 1-3, însă echipa pare pe un drum bun.

Gafă decisivă
Verdictul amicalului de lux, de care a beneficiat pe neaşteptate Mureşul Deva, vineri seară, acasă, după ce Gaz Metan Mediaş şi-a amânat meciul din prima etapă a Ligii I, a fost dat de eroarea monumentală a lui Elod Vajda, provocată de o pasă neglijentă a lui Dosan. Mijlocaşul devean a pierdut mingea în preajma careului propriu, iar fostul corvinist Sabou (34) a scăpat singur şi a marcat unicul gol al partidei. Dincolo de rezultat, Mureşul a dat o replică modestă găzarilor care au controlat în mare măsură jocul. Singurii deveni care s-au ridicat la pretenţiile partidei au fost Sătmar şi Bajko, în rest, atât jucătorii din vechea gardă, cât şi cei aflaţi în probe au fost depăşiţi de  adversari cu uşurinţă. Totuşi, cu siguranţă că în campionat, altul va fi randamentul Mureşului.

Eşec în Valea Jiului
Mureşul a fost învinsă şi sâmbătă, scor 1-3, în meciul disputat în deplasare în faţa celor de la Jiul Petroşani. Cu o formulă de echipă din care au lipsit majoritatea celor care au jucat cu Gaz Metan, devenii s-au „înecat“ în Jiu în urma golurilor încasate de la Mircea Gheorghe, Mircea Ilie şi Gogoşoiu.
Antrenorul principal al Jiului, Daniel Timofte, a folosit următorul „11”: Hotoboc – Răduţou, Stancu, Pintilii, Vădrariu, Gheţi, Mircea Ilie, Mircea Gheorghe, Mihai Popescu – Antohi şi Apetri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura