EvenimentFlash

Sexul i-a luat minţile…şi borseta cu 10.000 euro

prosti Un bărbat de 54 de ani, din municipiul Hunedoara, a reuşit performanţa de a fi prostit de nişte tâlhari de două ori în aceeaşi seară. Totul a început de la oferta greu de refuzat a unei domnişoare.

Victima şi agresorul se cunoşteau

Întâmplarea s-a petrecut pe înserat, pe o stradă din municipiul Hunedoara. Bărbatul pornise în oraş cu maşina, pe care a lăsat-o parcată pe strada Elisabeta Mărgineanu şi a luat-o mai departe la pas, cu o borsetă plină cu bani agăţată de gât. La un moment dat, o domnişoară cu gânduri ascunse l-a abordat şi i-a făcut o propunere indecentă hunedoreanului. Mai precis, l-a convins să meargă într-o zonă întunecată, lângă fostul local „Enigma”, unde urmau să întreţină relaţii sexuale. Văzând-o atât de dornică de plăcere pe frumoasa domniţă, bărbatul nu s-a putut abţine şi a urmat-o cu apetitul deschis. Ajunşi în locul cu pricina, acesta s-a trezit că un alt tânăr se repede cu înverşunare la el cu o bâtă, ţinta fiind banii. Tocmai când a fost pe punctul să îl lovească, hunedoreanul s-a apărat cu borseta şi când a aruncat o privire la agresor, şi-a dat seama că erau cunoştinţe mai vechi. După ce a realizat că victima l-a recunoscut, agresorul a dat-o la întors, ca să îşi ascundă intenţia. Tânărul i-a spus cu zâmbetul pe buze bărbatului de 54 de ani că este vorba despre o glumă şi că poartă bâta la el pentru autoapărare.

Nu s-a învăţat minte

Explicaţiile primite se pare să-l fi liniştit pe bărbat, altfel nu se explică ce a urmat. La câteva ore distanţă, aproape de miezul nopţii, domnişoara a intrat din nou în acţiune L-a sunat pe bărbat şi l-a ţinut de vorbă tot pe aceeaşi temă abordată anterior şi l-a atras din nou în plasă. Diferenţa este că l-a chemat să îi ofere alinare trupească într-o altă zonă din municipiu, cât mai departe de locul  unde bărbatul dornic de sex cu tinerica şi-a parcat autoturismul. Fără nici cea mai mică bănuială, hunedoreanul a plecat la întâlnirea mult aşteptată. Dar de data aceasta, mai precaut, şi-a lăsat borseta cu bani în maşină. Numai că în timpul cât fata l-a ţinut ocupat, amicul acesteia,  care a vrut să îl pocnească mai devreme, i-a spart luneta la maşină şi a furat borseta, în care se aflau nici mai mult, nici mai puţin decât 10.000 de euro. Revenit la autoturism, bărbatul şi-a dat seama că a rămas fără bani, dar cei doi parteneri s-au făcut nevăzuţi.

Au fost reţinuţi

Fireşte, bărbatul a depus o plângere la poliţie şi la câteva zile distanţă, oamenii legii i-au depistat pe cei doi. Este vorba despre Lucian Vasile Mureşan, de 20 de ani, din Teliucu-Inferior şi Jennifer Nicole Hancoş, tot de 20 de ani, din municipiul Hunedoara. Aceştia au fost reţinuţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la tâlhărie calificată şi furt calificat. Oamenii legii au pus sechestru pe maşina tâlharului, pentru că acesta a folosit-o la comiterea infracţiunii. Prejudiciul nu a fost recuperat până în acest moment. (Oana Mihnea)

 

 

One thought on “Sexul i-a luat minţile…şi borseta cu 10.000 euro

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura