Serviciul de iluminat public din Deva, concesionat către o firmă privată

02 deva (3)Natalia Bumbac

Consiliul local Deva a aprobat vineri, în şedinţă de îndată, concesionarea serviciului de iluminat public din municipiu către o firmă autohtonă, SC Electro Stăncălie SRL. Asta după ce municipalitatea a renunţat de mai mulţi ani la vechiul contract, încheiat cu o altă societate, despre care autorităţile locale susţineau că a fost îndeplinit defectuos.
Contractul dintre Primăria Deva şi SC Electro Stăncălie SRL a fost încheiat pentru o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire prin acte adiţionale, se arată în proiectul de hotărâre votat de consilieri. Astfel, firma care a preluat serviciul de iliminat public va trebui să întreţină şi să repare instalaţiile electrice din municipiu, dar să se ocupe şi de verificarea, repararea, montarea şi demontarea ornamentelor pentru sărbători. „Era o necesitate urgentă ca întreţinerea serviciului de iluminat public din municpiu să se rezolve. Operatorul trebuie să intre cât mai urgent în teren să rezolve problemele existente. Am decis de comun acord cu reprezentanţii firmei să înfiinţăm un dispecerat pentru preluarea reclamaţiilor venite de la cetăţeni. În acest fel orice problemă legată de iluminatul public să se rezolve în cel mai scurt timp posibil”, a afirmat Petru Mărginean, primarul municipiului Deva.

5 comentarii la „Serviciul de iluminat public din Deva, concesionat către o firmă privată

 • 19 octombrie 2015 la 8:27
  Permalink

  Stancalie ???? e o gluma ???? Daca nu, e dezastru……. La acestia dureaza doua luni sa puna un stalp !!!!Anteriorul concesionar a fost ales prin licitatie publica. Acum se atribuie direct ???

 • 19 octombrie 2015 la 10:02
  Permalink

  Caz clar, flagrant .de clientelism si lichelism politic. Decizii ordinare in defavoarea orasului ! Dar cui ii pasa ??? A se compara notele de plata din anii precedenti cu cei din anii care vor urma (bani ,bineinteles, din bugetul local ).

 • 19 octombrie 2015 la 12:21
  Permalink

  Inca e intuneric si deja se sting luminile.Nu este ok.Nu vezi nici umde e bordura.

 • 19 octombrie 2015 la 13:12
  Permalink

  In sfarsit Deva are o firma ok. pentru iluminat. O firma private dupa 25 de ani de la porcaria din Decembrie 89.
  Cei de rea-credinta sa se abtina.
  Sau vreti sa vina jidanul de Epstain din CS, sa ia serviciile de iluminat cum a luat pe 4 judete serviciile de reparatii energetice.
  Bai … (vorba lu’ Baselu), cu „revolutia” a fost facut tandari sistemul energetic. AISE a murit, traiasca fraierii.
  Din 89, cand a fost luna din an in care ati platit 1 leu mai putin la curent?
  Avem ce am cultivat. Nu va convine, valea in occidentu’ dupa care va curg balele. Prostovanilor.
  Nea George , sa-ti dea Domnul sanatate sa le poti face pe toate.
  Si nu va ingrijorati, nu o sa fie mai intuneric cu Stancalie.

 • 19 octombrie 2015 la 15:15
  Permalink

  @In sfarsit : Dupa vorba si port pari a fi soferul de pe basculanta lui Stancalie. Esti de apreciat ca sti cat de cat sa scrii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.