Sport

Seriozitatea bate talentul

Ciprian Marinuţ

Cu suficiente rezerve pentru a-şi odihni titularii, Alfa Team Cristur s-a impus cu 3-2 în derby-ul cu Quasar, care a avut un singur jucător de schimb, în etapa a X-a a Campionatului „RealSport” de fotbal amatori Deva.

Cu un Floricel nu se face performanţă

Quasar a început greoi meciul cu Alfa Team Cristur, întrucât pentru unii dintre jucătorii săi, ora de disputare a partidei (10.00 dimineaţa) s-a dovedit mult prea matinală. Cu portarul de rezervă, Floricel, pe teren sau în rol de singură rezervă, Quasar a rezistat cu greu şarjelor ofensive ale adversarilor. Devenii au scăpat de gol până la pauză, graţie intervenţiilor miraculoase ale titularului dintre buturi, Ionuţ Florea, care a închis poarta. Iar când Florea a fost învins, Quasar a fost ocrotită de barele porţii, care au fost salvatoare de trei ori, la şuturile expediate de Zudor (min. 1 şi 4) şi Vârlan (min. 18). Mai mult de atât, cu trecerea minutelor, Quasar şi-a descoperit veleităţi ofensive şi în acestă formulă improvizată, iar portarul de rezervă Floricel a deschis scorul, marcând unicul gol al primei reprize, după o acţiune şi o pasă excelente ale lui Carabulea.

Show vs. prospeţime

Alfa Team Cristur a întors rezultatul după pauză, graţie plusului de resurse fizice, deşi Quasar a jucat frumos şi a reuşit cele mai spectaculoase faze ale părţii secunde. Zudor (29) a egalat cu un şut de la semidistanţă, care l-a prins pe picior greşit pe bravul portar Florea, iar Vârlan (35) a dus scorul la 2-1 pentru Alfa, cu o torpilă imparabilă. Peste doar un minut, Carabulea a restabilit egalitatea, 2-2, cu un gol superb, marcat din semifoarfecă, de la marginea careului, reuşită pentru care ar fi invidioşi mulţi jucători profesionişti. Quasar putea da lovitura, însă şutul de la distanţă expediat de Vali Munteanu (41) a şters bara transversală, iar lobul lui Gavrilă (47) a fost scos cu un reflex senzaţional de portarul Clep. Şi cum ocaziile ratate se răzbună, Alfa Team şi-a trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc în urma golului reuşit de golgheterul Zudor (48), care l-a învins pe Florea cu un şut la colţul lung.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura