Septuagenarul care a înjunghiat un tânăr în inimă, în arest

Bătrânul de 71 de ani, din Lupeni, le-a cerut ju­decătorilor Tribunalului Hunedoara să-l plaseze în arest la domiciliu sau chiar control judiciar. Solicitarea i-a fost respinsă in­stan­taneu. Suspectul a contestat soluţia judecă­to­rilor hunedoreni.
Dumitru Sechei, autorul crimei de la sfâr­şitul săptămânii trecute, nu este la prima întâl­nire cu magistraţii. Acesta ar mai fi fost cer­cetat penal pentru vătămare corporală, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au intenţionat să claseze dosarul.
În toamna anului trecut, judecătorii au res­pins soluţia de clasare şi au retrimis dosarul procurorului de caz pentru completarea ur­măririi penale. Pensionarul este cercetat acum pentru omor după ce a înjunghiat un tânăr de 33 de ani în inimă. Acesta a con­sumat băuturi alcoolice alături de concubina lui, un amic de 60 de ani şi tâ­nărul care şi-a pierdut viaţa. Între septua­ge­nar şi victimă a izbucnit un conflict verbal, iar Sechei a luat un cuţit şi l-a înjunghiat direct în inimă. Bărbatul de 33 de ani a murit pe loc, iar criminalul a sunat la 112 şi a anunţat ce a făcut. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare