Septuagenar din Hunedoara, înşelat de „italieni“

03 bani inselatorieOana Mihnea

Un bărbat de 73 de ani, din municipiul Hunedoara, a ajuns la poliţie să depună o reclamaţie după ce a fost victima unei înşelăciuni. De această dată, escrocii au fost nişte aşa-zişi italieni, care l-au minţit că au dat de necaz în Hunedoara.
Victima a fost abordată în plină zi pe o stradă din municipiu de  doi bărbaţi necunoscuţi, care i-au spus că sunt cetăţeni italieni. Aceştia i-au zis că au rămas fără bani după ce au fost furaţi de nişte indivizi. Ca să îşi poată continua drumul, i-au propus hunedoreanului să îi vândă un inel de culoare galbenă, exact ca aurul, în schimbul sumei de 4.000 lei. Bărbatul, de-a dreptul impresionat de povestea tristă a celor doi şi de impasul în care se află, s-a dus la o casă de ajutor reciproc din Hunedoara, de unde a retras 5.000 lei şi i-a dat 4.000 lei unuia dintre „italieni“ pentru inel. Şirul escrocheriei nu s-a oprit aici. Văzând cât este de darnic omul, al doilea „italian“ i-a dat drept cadou încă o brăţară de aceeaşi culoare iar victima încă 500 lei. Toate bune şi frumoase, până septuagenarul a ajuns cu noile achiziţii la o casă de amanet. Acolo i s-a spus că bijuteriile nu sunt din aur şi a constatat că a fost păcălit. De la amanet s-a îndreptat apoi direct către poliţie, pentru a depune o plângere împotriva escrocilor.
Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru înşelăciune şi continuă cercetările pentru identificarea escrocilor şi recuperarea prejudiciului.

One thought on “Septuagenar din Hunedoara, înşelat de „italieni“

  • 18 martie 2016 la 18:13
    Permalink

    io cred ca astea le inventati voi!Nimeni nu mai poate fi asa prost,in 2016.Sau poate ca omul are un mic retard intelectual,asa se mai explica…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.