Sentinţă mărită în cazul criminalului din parcul Catedralei Mitropolitane

Individul din municipiul Lupeni a fost condamnat în primă instanţă la 25 de ani de închisoare. Şi-a urmărit, terorizat şi apoi ucis fosta iubită, o tânără de 21 de ani. Curtea
de Apel Timiş a consfinţit soluţia instanţei de fond majorând pedeapsa primită de criminal.
George Cosmin Titiş, de 31 de ani, din Lupeni, a fost judecat pentru omor cu pre­meditare şi condamnat fără acord de recunoaştere la 25 de ani de închisoare. Jude­cătorii l-au obligat pe individ la plata sumelor de 75.000 de euro şi 10.000 de lei, sume ce reprezintă daune morale şi materiale. Titiş a făcut ape,l iar completul Curţii de Apel Timiş i-a mărit pedeapsa de la 25 de ani la 30 ani închisoare pentru săvâr­şireainfracţiunii de omor calificat (omor cu premeditare), în stare de recidivă post­executorie.
Imediat după sentinţă, Titiş George Cosmin a fost trimis către penitenciarul unde-şi va executa sentinţa. Individul a avut o relaţie cu tânăra şi n-a putut concepe că fata nu mai vrea să aibă de-a face cu el. Orbit de gelozie, Titiş şi-a conceput planul de răzbunare şi o ameninţase în mai multe rânduri dacă nu se întoarce la el. La aproape 10 luni de la des­părţire, a aflat că fata a venit din Anglia în Timi­şoara, la o prietenă, a plecat de la Lu­peni după ea şi a ucis-o înjunghiind-o pe fată de mai multe ori. A fugit de la locul faptei şi a fost prins de poliţişti pe lângă calea ferată din zona Pădurea Verde, de la ieşirea din Timişoara, spre Lugoj, unde ar fi intenţionat să urce într-un tren. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare