Sentinţă definitivă pentru şase traficanţi de droguri

20 iunie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinţa definitivă în dosarul în care Florin Covaciu, Darius Negrei, Florentin Acasandri, Răzvan Rusu, Ionuţ Boldijar şi Eugen Jascău sunt judecaţi pentru trafic de droguri, toţi şase fiind cu antecedente penale sau recidivişti.

Aşadar, Ionuţ Boldijar a rămas cu condamnarea de doi ani şi trei luni de închisoare cu executare. Florin Covaciu a fost condamnat şi el la o pedeapsă de doi ani şi trei luni cu executare, deşi, în fond, la Tribunalul Hunedoara, i-a fost suspendată executarea pedepsei. Florentin Acasandri, Darius Negrei şi Răzvan Rusu au rămas cu condamnările primite la Tribunalul Hunedoara, având pedepse între nouă luni şi doi ani şi şapte luni de închisoare cu suspendare.
Cinci dintre cei şase hunedoreni (cu excepţia lui Jascău) au fost arestaţi preventiv în luna martie 2017, de Tribunalul Hunedoara, la cererea procurorilor DIICOT. Anchetatorii susţineau că din anul 2016, tinerii originari din municipiul Hunedoara au constituit un grup infracţional organizat, specializat în trafic de etnobotanice, dar şi trafic de droguri de risc. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Fane spune:

    Pe astia pera ia sifonat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ finante 2, 21.06.2018

Hunedorenii reclamă poluarea de la ArcelorMittal

Reprezentanţii Primăriei Hunedoara vin cu precizări, după ce au fost depuse reclamaţii din cauza poluării produse de ArcelorMittal.

Anunţ finante 1, 21.06.2018

Închide