www.mesagerulhunedorean.ro

Sentinţă definitivă în dosarul atacului mafiot de la Şoimuş

03 retinuti atentat incendiere Soimus (5)Natalia Bumbac

Autorii atacului mafiot de la Şoimuş, din februarie 2015, nu au scăpat de închisoare nici după ce au atacat cu apel sentinţa dată de Tribunalul Hunedoara, prin care au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie.
Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelurile lui Alexandru-Ionuţ Niţă, zis „Şefu” sau „Boss”, Marius-Samuel Melincianu, zis „Sami”, Nicolae-Cosmin Ciuciu, zis „Coco” şi Mihai-Mircea Brezuică, zis „Mae”, decizia instanţei fiind definitivă.
Prin sentinţa dată de Tribunalul Hunedoara, Alexandru-Ionuţ Niţă a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru acuzaţiile de tentativă de omor şi distrugere. Pedeapsă la care s-a adăugat un an de închisoare provenit dintr-un alt dosar în care a fost condamnat cu suspendare, beneficiul suspendării fiindu-i revocat. Ceilalţi trei, Marius-Samuel Melincianu, Nicolae-Cosmin Ciuciu şi Mihai-Mircea Brezuică, au primit toţi pedepse egale: câte patru ani şi şase luni de închisoare cu executare. Prin aceeaşi sentinţă a tribunalului din 25 noiembrie 2015, cei patru au primit pedepse complementare prin care li s-a interzis exercitarea anumitor drepturi civile pe o perioadă de doi ani.
Reamintim cititorilor că în noaptea de 21 spre 22 februarie, cei patru bărbaţi au mers cu o maşină în localitatea Şoimuş, unde au spart geamul unei locuinţe aparţinând familiei Miclea, cu o bucată de beton. După care au aruncat prin geamul spart o sticlă incendiară de tip cocktail Molotov, de la care au luat foc câteva bunuri din casă. Din datele procurorilor, incidentul s-a petrecut pe fondul unei stări conflictuale existente între mai multe grupuri de persoane din Deva, fiind vorba de o reglare de conturi între grupările de interlopi din municipiu.

7 comentarii la „Sentinţă definitivă în dosarul atacului mafiot de la Şoimuş

 • 17 februarie 2016 la 23:11
  Permalink

  Bravo Margan cu inregistrarile tale si declaratiile si pozele duse de fata ta bagi oameni la puscarie tu cu carama toc tau Badi :))) care e pe goana sia luat liber sa nu mearga la puscarie ca il asteapta baieti si il violeaza iese in rochie de mireasa de acolo asa cum o sa iesi si tu… acum a aparut toate declaratile si inregistrarile facute de tine si fetele tale … in curand o sa apara pe net si declaratile in care lati legat pe Cula si Erwin sa vedem atunci ce scuza mai aveti fetelor … si o sa apara si declaratia in care lai legat pe Baderka de la tm…. toata sifoneala ta o sa apara pe net jegosule praduitorule sifonule papagalule saracule… ai legat pe : in 2001 Baderka de la Tm. Pe Jery care tia dat o bata in gura si ai dormit 2 zile in coma femeie ce esti… ai facut cheie la Pera cu reportofonu lu berbeceanu ai trimis pe nevastata sa inregistreze pe.tov tau.. atunci erai prieteni tot in 2001 pe Gae care tia dat la reno un pumn ai luat somn de teai trezit dupa 6 ore la spital… la Aiud erai sifonu gaborilor exista dovezi si o sa apara… ai dat decalarati in auaru dacic sub acoperire ai sifonat pe Litera.Pera.Bivolu.Orfanu.Florin din anglia Matei.Cula.Erwin… si o sa apara si dovezi in curand SIFONULEEEE

 • 18 februarie 2016 la 11:28
  Permalink

  Ba ,,Sefu p..ii,, a-i uitat ce vomita Perasifon in 2008 lui Berbeceanu? Daca a-i uitat intra pe youtube si asculta-l pe jigodia de Ovidiu Ioiescu cum praduieste. In 2001 el l-a dat ,,in primire,, pe Utu Rohozneanu din Arad. Utu a primit toate detaliile cu privire la intimplarea din Mamaia, asa ca e sigur ca Perasifon l-a dat in git. Cit de curind o sa apara si declaratii de-a lui Pera prin Deva. Sa citeasca oamenii ce scrie Pera de unii si de altii ca sa scape el. Un bulangiu. Sabia e deja deasupra capului lui Pera ala chelios si burtos.

 • 18 februarie 2016 la 14:41
  Permalink

  Da exact ce sa sifonat eu am dat detalii si sunt adevarate… da pera a vb cu berbeceanu dar spunemi daca ai ascultat inregistrarea ce anume a sifonat??? Nimik … aveti tupeu de bulangi … vam dat detali si tot aiurea vb… si pera nu stia ce a facut utu nu are cum sa sifoneze… pe cand la margan sa dat toate detaliile inclusiv cum a.facut cu regia de inregistrare in cazul soimus a aparut si declaratia in care confirma ca el a facut inregistrarea… si el e prieten cu berbeceanu din 1998 el a sifonat tot… si o sa apara si cum ia legat pe Cula.. el cu Badi :)))) adu argume te reale cum am adus eu mai sus nunvb in vant sifonule pionule jegule saracule… si daca nu merge fiatu impingel ca doar nu il impingi in mata :))))(((

 • 18 februarie 2016 la 14:45
  Permalink

  Ma voi in ring nu vreti… vreti vrajala interval dupaia sa legati oameni.. deci un ring nu.bani nu aveti sunteti paduchiosi… de cersit cersiti prin mall la ruleta ca va vb lumea… ce vreti de fapt sa legati lumea??? Ca de altceva nu sunteti buni saracilor :)))))))

 • 18 februarie 2016 la 14:51
  Permalink

  Esti un prost si un papagal ba ,,Sefu,,. De fapt esti sclavul lui Perasifon . Doua jigodii. Bulangiilor. La puscarie cu voi.

 • 18 februarie 2016 la 16:13
  Permalink

  Da normal ca am.zis adevarul veniti cu argumente reale jeturilor… nu vb in vant… nu sunt sluga nimanui prezint realitatea… vi ciuda ca pe voi va batut si va injosit copii… :))))) si de ciuda mai injurati pe la colturi ca un rest ce sa.si faceti… atu ramas cu sandokan care stie toata lumea ca e bulan … si cu p… in *** in rest dati din gura si la alti li se rupe p…. de voi de aia crapa inima in voi… o sa vedeti Balasa cum.va tradeaza nici o luna nu mai este 😉

 • 20 februarie 2016 la 1:42
  Permalink

  la puscarie cu jegurile astea

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.