Sensul giratoriu de la intrarea în Petroşani, pe jumătate gata

17 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Maximilian Gânju

Constructorul a avansat cu lucrarea într-un timp foarte scurt, pentru a recupera întârzierea pricinuită de o serie de inadvertenţe în proiect. Conducerea judeţului estimează că, la finele acestei luni, începutul lunii viitoare, lucrarea finanţată din bugetul CJ Hunedoara va fi finalizată.

Sensul giratoriu de la intersecţia DN 66 Petroşani cu Petrila ar urma să fluidizeze traficul şi să reducă numărul ridicat de accidente. În plus, sensul giratoriu îi va obliga pe şoferi să reducă viteza peste podul de peste Jiul de Est, locul unde în ultima lună au avut loc două accidente grave, în care o şoferiţă a murit, iar un alt şofer din Vulcan este în stare gravă la Timişoara. Administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, împreună cu reprezentanţii Primăriei Petroşani, ai Consiliului Judeţean Hunedoara şi alături de constructor au inspectat lucrările efectuate deja.
“Deşi se lucrează efectiv de mai puţin de o lună, iar termenul de finalizare al acestei investiţii este de opt luni, vom învinge scepticismul celor care credeau că în iarna aceasta se va circula aici în condiţii de şantier şi vom reda circulaţia rutieră până la finalul acestei luni, de data aceasta în condiţii care sperăm să elimine riscul de accidente şi să fluidizeze traficul spre şi dinspre oraşul Petrila”, a declarat Costel Avram.
Valoarea totală a proiectului este de 700 de mii de lei, iar fondurile sunt asigurate din bugetul CJ Hunedoara. Primăria municipiului Petroşani a asigurat terenul şi a finanţat realizarea proiectării obiectivului.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finante

A cerut să-şi angajeze avocat

La prima înfăţişare în dosarul tentativei de omor de la Vulcan, unde doi tineri s-au ciondănit la un botez, iar...

Nici un caz nou de pestă porcină la Vulcan

Focarul de pestă porcină descoperit în cartierul Colonie din Vulcan a fost combătut eficient, astfel că nu s-a mai înregistrat...

Închide