Senatorul Vochiţoiu: Nu mã preocupã negocierile, ci prosperitatea românilor!

5 Vochitoiu Haralambie (2)  Sorina Popa

Partidul conceput de Dan Diaconescu, PP-DD, părea că se va dezintegra, la puţin timp de la înfiinţarea lui. Asta, şi după ce deputatul Radu Popa a fost exclus din partid, deşi el deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte.

„Pentru mine, Dan Diaconescu a murit”
Radu Popa a fost exclus din partid, pe motiv că ar fi pornit negocierile cu PSD. Popa a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că nu se va mai întoarce în PP-DD, indiferent ce decizie se va lua în partid. „Eu nu mă mai întorc în PP-DD, indiferent de ce vor decide astăzi (n.r.luni) colegii mei de la grup. Pentru că trebuie să ştiţi că m-au sunat aproape toţi şi m-au rugat să găsesc o formulă de aplanare a conflictului. Nu mă interesează să aplanez nici un conflict. Pentru mine, Dan Diaconescu a murit, iar pe relaţia noastră nu s-a pus pământ, s-a pus ciment. Nu mai am nimic de discutat cu acest om. Eu cred că acest partid nu mai are nici un viitor, dacă va fi condus de Ana Pauker şi de Elena Lupescu“, a afirmat deputatul la Palatul Parlamentului. Radu Popa susţine că nu a negociat interese personale în numele partidului, ci a negociat alianţe.

„Sunt unii colegi nemulţumiţi”
Liderul grupului senatorilor PP-DD, senatorul de Valea Jiului Haralambie Vochiţoiu (foto), a declarat, ieri, după întâlnirea cu Dan Diaconescu, că nu se pune problema plecării în masă a parlamentarilor acestui partid. „E adevărat că sunt unii colegi de partid care sunt nemulţumiţi, dar nu ştiu ce aşteptări au ei la doar câteva luni de la alegeri. În politică, trebuie să ai răbdare. Preocupările mele ca lider de grup în Senat sunt legate de promisiunile făcute în campania electorală. Un număr de 1,3 milioane de români care au votat PP-DD aşteaptă de la noi să aibă o viaţă mai bună. Asta trebuie să ne preocupe şi nu la ce partid să plecăm”, a declarat Haralambie Vochiţoiu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. În acest moment, PP-DD are 21 de senatori şi 47 de deputaţi.

One thought on “Senatorul Vochiţoiu: Nu mã preocupã negocierile, ci prosperitatea românilor!

  • 14 mai 2013 la 18:45
    Permalink

    Belesti tapu cu coarne cu tot satan ce esti, zambetul lui belzebut sfideaza lumea de pe fata ta de ipocrit si ipochimen. imparatul tau este in fundul iadului, martor al dracilor si negurii eterne care esti. ai furat tot ce se putea fura, esti vandut tartorului, ti-ai vandut sufletul si omenia si acum incerci Biserca Stramoseasca Ortodoxa pacalind Patriahul. Esti satan si multi incep sa afle asta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.