Senatorul PSD Cristian Resmeriţă susţine că îl va acţiona în instanţă pe ministrul Economiei

Senatorul PSD Cristian Resmeriţă (foto) susţine că îl va acţiona în instanţă pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, după ce a primit de la ministerul pe care acesta în conduce un răspuns la mişto.
Senatorul social-democrat spune că a solicitat ministrului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri să-i spună care sunt lefurile directorului general al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), administratorului special şi administratorului judiciar.
„Răspunsul pe care l-am primit este unul la mişto. Mi s-a transmis doar salariul administratorului judiciar, 36.000 de euro pe lună. În rest, nimic. Voi face plângere penală împotriva ministrului Economiei, pentru că ascunde adevărul“, a declarat senatorul PSD Cristian Resmeriţă.
Parlamentarul a declarat că directorul general al CEH, Samuel Dioane, are un salariu de 25.000 de lei pe lună, iar administratorul special, Cristian Roşu, încasează nici mai mult nici mai puţin decât 10.000 de euro pe lună. Asta, în condiţiile în care în perioada de urgenţă, salariaţii Complexului au fost trimişi în şomaj tehnic. Însă, şefii, nu. (S.Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.