ActualitateFlashPolitica si administratie

Senatorul PSD Cristian Resmeriță: PNL blochează angajările în minerit!

Adriana Năstase

În urmă cu câteva zile, mai mulți poli­ticieni din județ anunțau o victorie! Vor fi făcute angajări la minele din Valea Jiului. Ieri, însă, la scurt timp după anunțul res­pectiv, au început problemele.

Trimiși acasă
Iată ce a scris senatorul PSD de Hunedoara Cristian Resmeriță (foto) pe pagina sa de Facebook:
„În această dimineață (n.r.-ieri dimineață), 20 de oameni care au dat concurs de an­gajare, trebuiau să înceapă munca la EM Lupeni.
Domnul Virgil Popescu, Ministrul Energiei, în cârdășie cu conducerea PNL Hunedoara au blocat dreptul acestor cetățeni de a lucra.
Consider că acest lucru este inacceptabil și cred că domnul ministru Virgil Popescu și-a uitat menirea. El trebuie să ajute Com­plexul Energetic Hunedoara, nu să se opună funcționării lui. Doresc să îi asigur pe cei 20 de cetățeni care astăzi trebuiau să înceapă lucrul, că nu va rămâne așa. În această zi, în cadrul ședinței Grupului Senatorial PSD, o să solicit ca PSD SĂ SE DELIMITEZE CLAR de orice acțiune a ministrului Virgil Popescu. Avem dreptul să muncim!”.
Contactat, senatorul Resmeriță a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că mi­nistrul Energiei face un „abuz grosolan blo­când aceste angajări. Iar domnul ministru, am informații, că s-a consultat cu condu­cerea PNL Hunedoara”.
Cei 20 de oameni proaspăt trecuți de interviu au fost însă, ieri, trimiși acasă. Li s-a spus că Virgil Popescu a blocat angajările. Înțelege cineva ceva din toată această situație? Batjocură.