Politica si administratie

Senatorul PNL Vasilică Potecă: Trebuie tăiat de la Investiții și pus la Social

Adriana Năstase

Senatorul liberal Vasilică Potecă (foto) a declarat într-o emisiune televizată că ne aflăm în mijlocul crizelor din Sănătate, Economie, la care se adaugă și războiul din Ucraina.

Criză energetică și sanitară „Din punct de vedere al con­se­cințelor, pandemia de Covid a lăsat urme adânci, din păcate. Apoi, pro­cesul economic din întreaga țară a fost afectat. Mai trecem și printr-o criză energetică, care a început încă din 2019. Și, peste toate astea, avem războiul din Ucraina, care nu dă semne că se termină. Deo­cam­dată, nu avem nimic concret care să ne arate că va fi fi pace în curând. Criza energetică se manifestă cu virulență prin creșterea prețurilor”, a spus senatorul liberal Vasilică Potecă.
Parlamentarul liberal a mai afir­mat că bugetul de stat pentru anul viitor trebuie gândit astfel ca să se ia bani de la investiții și să se pună la segmentul social.
„Sunt foarte mulți cetățeni care trăiesc la pragul sărăciei. Aici este du­rerea noastră. Banii din pensii, sa­larii, sunt puțini. În această perioadă, este obligatoriu să tai fonduri de la investiții și să alocăm mai mult la cheltuielile sociale. Pensiile trebuie să crească neapărat!”, a adăugat Vasilică Potecă, senator PNL de Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura