Senatorii şi deputaţii hunedoreni şi-au primit certificatele doveditoare

Biroul Electoral Judeţean Hunedoara le-a dat sâmbătă certificatele doveditoare ale alegerii noilor deputaţi şi senatori votaţi la scrutinul din 9 decembrie, cei prezenţi la ceremonia organizată cu acest prilej prezentându-şi o parte din priorităţile cu care vor aborda legislatura 2012-2016.
Aflat la al treilea mandat în Parlamentul României, senatorul Cosmin Nicula (USL-PSD) a declarat că prioritatea USL va fi respectarea angajamentelor pe care le-a făcut faţă de alegători. „Oamenii aşteaptă foarte mult de la noi, ne-au învestit cu foarte multă încredere iar noi va trebui să-i reprezentăm în Parlament cu cinste, devotament şi profesionalism“, a spus senatorul Cosmin Nicula, ales în Colegiul Valea Jiului.
La rândul său, preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor (foto stânga), a susţinut că USL va arăta că politica se poate face „fără vrajbă şi încrâncenare“. „Vom arăta că în România, se poate face politică fără vrajbă şi încrâncenare şi fără atâtea crize politice. Vom face tot ce este posibil, pentru ca viaţa românilor să fie schimbată în bine şi mă gândesc, în primul rând, la pensionari şi la tineri“, a spus deputatul din Colegiul Brad-Valea Mureşului.
Deputatul în Colegiul Hunedoara, conferenţiarul universitar Carmen Hărău (USL-PNL), a afirmat că prioritatea începutului de mandat este adoptarea bugetului pe anul viitor, după care primul proiect de lege la care va lucra va fi cel referitor la stabilirea corectă a grupelor de muncă pentru siderurgişti. „Primul proiect de lege pentru care ne vom lupta este un buget bun pentru Hunedoara, ulterior, vor veni altele, cum ar fi cel pentru reglementarea grupelor de muncă ale siderurgiştilor”, a spus Carmen Hărău.
Singurul parlamentar PDL din judeţul Hunedoara, Mircia Muntean, fostul primar al municipiului Deva, este decis să ia atitudine ori de câte ori USL nu-şi va respecta promisiunile făcute în campania electorală.
„Ca parlamentar al Opoziţiei, voi taxa de fiecare dată greşelile comise de Putere şi promisiunile făcute în campania electorală şi neonorate. (…) Cred că e bine să ai şi un reprezentant în Opoziţie. În rest, nu voi tăia niciodată salariile şi nu voi face niciodată rău populaţiei care m-a ales“, a afirmat Mircia Muntean (ARD-PDL) (foto dreapta), deputat în Colegiul Deva-Cârjiţi.
Judeţul Hunedoara are opt deputaţi şi patru senatori în cele şapte colegii delimitate pentru Camera Deputaţilor şi trei pentru Senat. Al 13-lea parlamentar din judeţul Hunedoara este deputatul Gheorghe Firczak, ales din partea Uniunii Culturale a Rutenilor. (A. Năstase)

One thought on “Senatorii şi deputaţii hunedoreni şi-au primit certificatele doveditoare

  • 17 decembrie 2012 la 1:01
    Permalink

    Cat timp politicienii au credinta in Euro si Lei ,va fi saracie in civilie ,persecutare si marginalizare ,sclavie ,discriminare,in tara asta putred de corupta de interlopi cu legitimatie de la stat .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare