Şeful Consiliului Judeţean şi administratorul public al judeţului s-au vindecat de Covid

4 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Preşedintele Consiliului Judeţean Hune­doara, Laurenţiu Nistor (foto), dar şi admi­nis­tratorul public al judeţului, Costel Avram s-au refăcut după ce au fost diagnosticaţi cu Covid.
De ieri, şeful CJ Hunedoara s-a reîntors la muncă, după ce aproape o lună a fost „can­tonat” acasă şi la Spitalul Judeţean de Ur­genţă Deva. Laurenţiu Nistor a fost declarat pozitiv la Covid la începutul lunii decembrie 2020, forma fiind uşoară. El a stat izolat la domiciliu, iar apoi a fost internat în spital. Şi-a revenit şi de ieri este la lucru din nou, după ce testul Covid i-a ieşit negativ.
În ceea ce-l priveşte pe administratorul pu­blic al judeţului, el a fost puţin mai grav decât Nistor. Iniţial a fost internat la spitalul din Deva, iar apoi transferat la Timişoara la Spi­talul de Boli Infecţioase. Costel Avram s-a reîn­tors la muncă înainte de Crăciun, acum fiind în concediu de odihnă, dar revine la birou zilele acestea, ne anunţă purtătorul de cu­vânt al instituţiei. (S. Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Când vor fi aleşi viceprimarii Devei

La Deva, nu avem încă viceprimari, deoarece Consiliul Local încă nu este complet. Din acest motiv, nu pot fi aleşi,...

Satul Topliţa, în carantină din cauza Covid

Satul Topliţa intră în carantină din cauza Covid, după ce aici au fost înregistrate atâtea cazuri, că incidenţa a ajuns...

Japonezii vor vaccinarea populaţiei înainte de Jocurile Olimpice

Guvernul nipon a anunţat că ar putea începe vaccinările anti Covid-19 cu patru luni înainte de startul Jocurilor Olimpice şi...

Închide