Şefii peste agricultura judeţelor, împrăştiaţi prin ţarã

  Sorina Popa

Toţi şefii de la Direcţiile pentru Agricultură din ţară au primit ordine de detaşare, semnate de ministrul de resort. Ioan Ştefan (foto), directorul din judeţul Hunedoara al instituţiei respective, va trebui să se prezinte la post în Bihor.

Prin ordinul nr. 282/21.09.2012, al ministrului Agriculturii, directorul Ştefan va ocupa funcţia temporar vacantă de director executiv al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Bihor. El va avea acelaşi salariu ca şi la Deva.

Dacă nu merg la noile posturi, riscă să fie demişi
În caz că refuză să meargă pe noul post, directorul riscă să fie dat afară.
De fapt, e clar că această mişcare nu este altceva, decât o modalitate de a-i schimba pe directorii PDL, guvernanţii nereuşind până acum să-i înlocuiască cu cei ai USL. În aceste condiţii, ministrul Agriculturii a apelat la împrăştierea directorilor prin întreaga ţară. Încă nu se ştie care dintre şefii de la Agricultură va ocupa funcţia din judeţul nostru. Detaşarea directorilor respectivi este pe o durată de patru luni.

Vor să dea în judecată ministerul
Contactat, directorul Ioan Ştefan a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că va merge la noul post de mâine (n.r.-astăzi).
„Sunt funcţionar public, cu funcţie de conducere şi trebuie să mă supun ordinelor ministrului. Nu pot comenta această detaşare. Nu îmi dau demisia din funcţia de director executiv al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Hunedoara, deoarece trăiesc din banii din salariu. În plus, am susţinut examen pentru ocuparea acestui post în anul 2010. Ce eficientizare vor să facă, dacă ne mută pe toţi dintr-un judeţ în altul? Eu cunosc problemele agriculturii din judeţul nostru, nu pe cele ale Bihorului. Mă duc la Oradea. Însă, am vorbit şi cu mai mulţi colegi din ţară şi cred că vom ataca în instanţă ordinul ministrului, deoarece considerăm că nu există o motivaţie pentru această măsură”, a declarat directorul Ioan Ştefan.

2 comentarii la „Şefii peste agricultura judeţelor, împrăştiaţi prin ţarã

  • 25 septembrie 2012 la 7:18
    Permalink

    E u zic sa/l puna la loc pe dl SIMION care de ani buni a campat la APAPROD unde taie frunza la ciini.

  • 25 septembrie 2012 la 17:58
    Permalink

    florin DIXIT. Tu nene Arioane ce zici , nu l-ai tinut destul pe Florinel destul in spate de ani de zile sa taie frunza la caini adeca sa o taie toata ziulica la pensiunea medicala de pe valea Raului Mare? Are treaba cu Simion ? Ar trebui pus Simion pe postul lui florin , sa -l verifice Simion cata frunza taie la catei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ruşanu atacă guvernul şi sindicatele în privatizarea Oltchim

Vicepreşedintele liberal, senatorul Dan Radu Ruşanu (foto), a declarat, într-un interviu acordat RFI, că în chestiunea privatizării Oltchim, responsabili sunt...

Gura lumii 25.09.2012

Alimentaţia corectă pentru sportivii de performanţă este încă un vis neîmplinit chiar şi la cluburile bogate şi cu pretenţii, deoarece

Enoriaşii vor avea parte şi de educaţie rutieră la slujbele de duminică

Poliţia Rutieră intenţionează să colaboreze cu slujitorii Domnului, pentru a educa enoriaşii în privinţa circulaţiei rutiere şi pietonale. Astfel, preoţii...

Închide