Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, în vizită la Cetatea Deva

4 iunie 2018 | 9 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi (foto), a vizitat duminică, 3 iunie, Cetatea Deva. În ţinută sport şi cu ochelari de soare, şefa procurorilor anticorupţie s-a lăsat fotografiată de turişti.

Deveanul Marcel Banu a fost cel care a reuşit să o surprindă pe Laura Codruţa Kovesi în câteva cadre. Apoi, a postat fotografiile pe Facebook, însoţite de următorul comentariu: „Apariţie inedită, simplă, fără fanfare, surle şi trâmbiţe!” De asemenea, şeful Serviciului Public Administrare Cetate (SPAC) Deva, Cristian Răcăşan, a punctat pe reţelele de socializare vizita şefei DNA. „Cetatea noastră a devenit o destinaţie dezirabilă. Tot mai multe personalităţi ne onorează cu prezenţa”, a scris Cristian Răcăşan, pe un grup de pe Facebook.
Din spusele angajaţilor de la SPAC Deva, Laura Codruţa Kovesi a vizitat fortăreaţa împreună cu mama ei şi însoţită de patru spp-işti. Înainte de asta, cei de la Centrul de Informare Turistică i-au propus un ghid şi i-au oferit pliante cu informaţii despre monumentul istoric. Însă, pe toate le-a refuzat şi nici nu a dorit să facă poze cu ei. Şefa DNA a urcat şi a coborât cu telecabina.
Nu este pentru prima dată când Laura Codruţa Kovesi vizitează obiectivele turistice de la noi din judeţ. În iunie 2016, împreună cu un grup de persoane, ea a vizitat cetatea dacică Sarmizegetusa Regia. Taman atunci când drumul către monumentul istoric, modernizat din fonduri europene, a fost rupt în mai multe locuri după un val de ploi torenţiale. Drumul era proaspăt inaugurat. La faţa locului se aflau mai mulţi jurnalişti, veniţi pentru a vedea drumul distrus de calamităţile naturale. Însă, şefa DNA nu s-a lăsat fotografiată şi filmată, spunând că este în timpul său liber.

 

Comentarii (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Florina Crisan spune:

  Corect ar fi sa scrieti si numele autorului fotografiei (Marcel Banu).

 2. Frace spune:

  Si ghidul ei a fost părăsit în sau litera praduitori. Sau țiganul praduitori vali orfani. Ha ha ha

 3. Lute care te..... spune:

  L-ati vizitat si pe protejatul dumneavoastra, celebrul comisar Berbeceanu?

 4. Frace spune:

  Si Perasifon e șoferul. Niște pușcăriași si niste bulangii. Bine zis Lite. Bravo.

 5. abnc spune:

  la puscarie cu ea !!!

 6. July spune:

  Vai de capul vostru taranilor…nu-i ajungeti nici la degetul mic de la picior invidiosilor…maturatori de strazi…asistati social ce sunteti!

 7. Popescu Traian Ioska spune:

  @ Frace

  nu mai vorbi tu de sifoane ca tu esti cel mai mare sifon din Deva . Tot orasul te stie ce poti , pica microfoanele de pe tine bulangiule . Zreamto ! Toti stiu ca ai duhovnic un militian .
  Tu lai bagat jos si pe orfanu si pe multi

 8. Frace spune:

  Pt ,, Ioska,, : esti tigan ca vali orfanu si praduitorul. El pe citi a sifonat? Stii? Pe multi. E sifonul lui pitulescu si a lui vonu. Unii l-au cautat la puscarie cu bani si pachete, iar el dupa aceea i-a sifonat. Un bulangiu. Microfoanele cad de pe perasifon, lyterosu si vali orfanu. Tu Ioska sa-mi s..i p..a.

 9. Lute care te..... spune:

  @July
  A fi taran nu este o rusine. Este o rusine sa jignesti, cum faci tu. Noi nu vrem sa-i ajungem la degetul mic acestei frustrate, care calca pe cadavre doar pentru a fi aplaudata de oameni ca tine. In tara asta exista legi, pe care daca le incalci trebuie sa platesti. Asa ca pune mana si te documenteaza inainte sa intri aici si sa latri…..

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 4.06.2018

Cătălin Cosmin Căldărar, tânăr din Vulcan Pentru că a fost trimis în judecată în două dosare de tâlhărie, el fiind...

Bulina albă, 4.06.2018

Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan Pentru organizarea unor serbări dedicate copiilor într-un cartier mărginaş al municipiului, care au adunat zeci...

Gura lumii, 4.06.2018

Protejat de teamă sau pentru plocoane? Asta se întreabă mai mulţi binevoitori din regiunea cu lămpaşe de multă vreme, după...

Închide