Şef nou la Garda de Mediu

Sorina Popa

Noul şef al Gărzii de Mediu Hunedoara este Bogdan Sever (foto), membru PSD. Acesta a preluat de ieri, coordonarea instituţiei, prin delegaţie, în urma unei decizii date de comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu.
Sever urmează să susţină examenul pentru a putea fi numit comisar şef. Deocamdată, el a dat un examen pentru a fi funcţionar public, poziţie de pe care poate ajunge comisar şef, în locul lui Cristian Moldovan.
„Nu voi da ordine să se efectueze controale pe criterii politice. Nici sancţiuni la firmele unor oameni politici, care nu fac parte din USL nu vor fi date. Consider că de astăzi (n.r.-ieri), nu mai sunt membru al vreunui partid politic. De 40 de ani, de când lucrez, nu am avut nici o reclamaţie, pe niciunde”, a declarat Bogdan Sever, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Sever este subinginer şi economist. Deocamdată, el este delegat să coordoneze Garda de Mediu Hunedoara.
O altă schimbare la deconcentrate este la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, unde în locul lui Ioan Ştefan, mutat la Bihor, a fost numit Ioan Furcă.

One thought on “Şef nou la Garda de Mediu

  • 15 octombrie 2012 la 8:54
    Permalink

    Want to seal that celebrated attain amusement Swiss operate on your aid but buying a car seems a supplementary worthy worthier.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Staff-ul de campanie al PSD Hunedoara

Pesediştii hunedoreni şi-au desemnat echipa de campanie. Astfel, Comitetul executiv al PSD Hunedoara l-a votat pe viceprimarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu...

Se pregãteşte un nou şef şi la Protecţia Consumatorului

https://www.mesagerulhunedorean.ro/wp-content/uploads/2012/10/05-dan-dumitran-3.jpg

Primele condamnări în dosarul „Operaţiunea ECO”

Contrabandiştii de ţigări din Valea Jiului şi-au primit, ieri, pedepsele. Magistraţii au pronunţat sentinţa în dosarul „Operaţiunea ECO”, în care...

Închide