Șef nou la Direcția Regională Antifraudă Deva

23 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

adrian-voicu      Șeful Direcției Regionale Antifraudă Deva, Călin Vesa, a fost schimbat din funcție, în locul lui la conducerea direcției fiind numit Adrian-Paul Voicu (foto), fost șef la direcției similare de la Târgu Jiu.

Prin decizii ale premierului Victor Ponta, șefii din şase direcţii regionale antifraudă au fost înlocuiţi în funcţie, trei dintre aceştia preluând alte direcţii, înlocuit fiind şi inspectorul general adjunct al Direcţiei Generale Antifraudă din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Astfel, au fost eliberaţi din funcţia de inspector general adjunct antifraudă Valeriu Gâlă (Direcţia Generală Antifraudă din structura ANAF), Claudiu Codrea (Direcţia Regională Bucureşti), Cosmin Georgescu (Direcţia Regională Suceava), Gabriel Cărbunaru (Direcţia Regională Alexandria), Adrian-Paul Voicu (Direcţia Regională Târgu Jiu), Călin Vesa (Direcţia Regională Deva), Iulian-Bogdan Gheorghe (Direcţia Regională Oradea).

În locul acestora au fost numiţi Marius Stănilă (în structura ANAF), Dan Niță (Suceava), Claudel Şelaru (Târgu-Jiu), Marius Coturbaş (Oradea).

În acelaşi timp, o parte dintre inspectorii înlocuiţi au fost mutaţi pe un post similar, dar la alte regionale, respectiv Cosmin Georgescu (de la Suceava la Alexandria), Iulian-Bogdan Gheorghe (de la Oradea la Bucureşti) şi Adrian-Paul Voicu (de la Târgu-Jiu la Deva).

Premierul precizează în decizie că schimbările au fost efectuate la propunerea Ministerului Finanţelor. Inspectorii ocupau posturile respective din septembrie 2013, surse din Ministerul Finanţelor declarând atunci că numirile ar fi temporare, până la ocuparea acestor posturi prin concurs, conform procesului de restrucurare a ANAF, care se încheia până la 1 decembrie.

Conform legii, în cadrul Direcţiei generale antifraudă fiscală funcţionează opt direcţii regionale antifraudă fiscală, conduse de inspectori generali adjuncţi, cu sediile în Bucureşti, Alexandria, Constanţa, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Deva şi Oradea. (Mircea Crivăț)

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum au fost înşelate patru case de amanet din Deva. Lanţuri de aur umplute cu plumb

Angajaţii mai multor case de amanet din Deva au aflat pe pielea lor care este ultima noutate la capitolul înşelătorii....

Cei trei presupuşi violatori, cercetaţi în libertate

Tinerii din localitatea Petrila acuzaţi de viol, de către o localnică în vârstă de 20 de ani, sunt cercetaţi de...

Ce arată un bilanţ al poliţiştilor hunedoreni pe anul 2014. Criminalitatea stradală şi furturile din locuinţe sunt în scădere

Anul trecut a fost unul plin de acţiuni de prevenire şi combatere a infracţiunilor pentru poliţiştii hunedoreni. Potrivit bilanţului Inspectoratului...

Închide