Șef nou la BCCO Alba Iulia

 

646x404  Potrivit unui comunicat al IGPR, comisarul de poliţie Mircea Mărginean este noul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia.

Joi, Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a comunicat că prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul de poliţie Mircea Mărginean a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al BCCO Alba Iulia, începând de miercuri, 26 februarie a.c.  Comisarul Mircea Mărginean este şef de serviciu în Direcţia Operaţiuni Speciale (DOS) din IGPR şi a fost împuternicit pe funcţia din Alba pentru o perioadă de șase luni. Mărginean este originar din judeţul Alba şi are 36 de ani. DOS este serviciul de filaj şi interceptări telefonice al Ministerului Afacerilor Interne.

Comisarul Mărginean îl înlocuiește la conducerea BCCO Alba Iulia pe comisarul Gabriel Florescu, detaşat anul trecut la conducerea structurii din Alba Iulia de la  BCCO Braşov.  Comisarul Florescu a fost numit interimar la conducerea BCCO Alba Iulia la sfârşitul lunii octombrie 2013, după arestarea comisarului șef Traian Berbeceanu, fostul șef al structurii amintite, acuzat de procurorii DIICOT Alba de sprijinirea unei grupări infracționale și favorizarea unor infractori.

După ce a stat peste 30 de zile în arest preventiv, comisarul Train Berbeceanu a fost eliberat în 26 noiembrie 2013, de instanța ICCJ și pus la dispoziția IPJ Hunedoara. În prezent el deține o funcţie de execuţie în cadrul Departamentului de Logistică al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. (Loredana  Goangă)

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare