Panică într-un bloc din Petroşani

BLOC-EVACUAT-DIN-CAUZA-UNUI-INCENDIU-660x330

Maximilian Gânju   

O femeie de 54 de ani, aflată în evidenţele medicilor psihiatri, a vrut să dea foc unui bloc  din cartierul Aeroport din municipiul Petroşani. Pompierii din Petroşani au reuşit să stingă focul înainte de a se propaga.
Incidentul care se putea transforma într-o tragedie a avut loc într-un bloc de garsoniere din zona poreclită Şerpărie, a municipiului Petroşani. Femeia care a vrut să dea foc întregului bloc a ocupat abuziv o locuinţă de mai mulţi ani, iar proprietarii de drept au tot încercat să o evacueze. Pentru că este bolnavă psihic, n-au reuşit, însă miercuri, au decis să reia încercările de a o scoate din garsonieră. N-au putut cu vorba bună şi au chemat poliţia, însă nici aşa n-au ajuns la un rezultat. Pentru că nu le-a răspuns nimeni, proprietarul locuinţei a vrut să spargă uşa, iar atunci, femeia şi-a pierdut cumpătul. Şi-a incendiat locuinţa, după ce s-a baricadat în interior. „Când am încercat să spargem uşa, a început să zbiere, să facă foarte urât. Apoi au venit vecinii ei, care ne-au spus că iese fum pe geam şi începuse să iasă şi pe sub uşă. Am chemat imediat pompierii, iar aceştia au intrat în locuinţă şi au descoperit mai multe focare de incendiu. A pus foc în baie, în cameră şi pe hol, în trei locuri”, spune proprietarul.
Tot blocul a fost evacuat de pompieri din cauza fumului, dar mai ales de teamă ca nu cumva să se producă o explozie, pentru că în locuinţă era şi o butelie de aragaz. Poliţiştii au reuşit să o ia pe bolnavă şi să o ducă la Urgenţă, iar medicii Secţiei de Psihiatrie au decis internarea ei. Aceştia spun că femeia este în evidenţele lor cu boli grave şi o vor ţine cel puţin două săptămâni internată.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare